dinsdag 8 januari 2019

Renolit folie

Zelf je kozijn samenstellen. Van raamkozijn tot schuipui! Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. RENOLIT ADVANCED SHEETS RENOLIT ONDEX PRODUCTS.


Hochwertige Kunststoff- Folien und -Produkte sind unsere Leidenschaft. De folie die gebruikt wordt is de Renolit folie die veelvuldig wordt toegepast op kunststof producten.

Deze Renolit folie als beschermlaag zorgt dat de kunststof producten UV-bestendig, weersbestendig, vochtbestendig en slag en stootvast zijn , waardoor de producten zich ideaal verlenen voor buitenafwerkingen. De voordelen van Renolit folie. De basiskleuren van kunststof kozijnen zijn wit en crème. Je favoriete kleur wordt gecreëerd door een Renolit folie over het originele kozijn te leggen. Deze dunne filmlaag is krasbestendig en langdurig bestand tegen verkleuring.


De folie van Renolit is verkrijgbaar met zichtbare houtnerfstructuur. Zo kunnen wij alle materialen welke zijn beschadigd en voorzien van een Renolit folie herstellen door hiervan de Renolit folie opnieuw aan te brengen of te saneren (vervangen). Onze dakproducten worden wereldwijd ingezet in renovatie- en nieuwbouwprojecten, dit zowel voor industriële platte daken als particuliere zichtdaken, groendaken en daken met een ecologische meerwaarde.


Bekijk je prijs direct online!

Stel je Kunststof Maatwerk Kozijnen samen in de online configurator en bekijk je prijs. Verschillende materialen worden bekleed met renolit folie. Bekende toepassingen zijn onder meer gevelbeplating en kunststof kozijnen.


Deze renolit folie kan onder invloed van de UV straling van de zon en andere weersinvloeden verweren en verbleken van kleur. Schade aan renolit folie is te repareren. Renolit-folie is een steeds vaker gebruikte oplossing voor het uitbekleden van kunststof (PVC) ramen. Maar ook dit type folie is onderhevig aan schade of slijtage. Ondertussen hebben onze reparateurs bij de Duitse fabrikant het ’ Renolit herstel certificaat’ behaald.


Dit samengenomen vormt de naam RENOLIT. Foil Solutions appliceert duurzame Avery Facade folies , Foil-Coat, Sikkens Dry-Film, 3M of Renolit folies op aluminium en kunststof kozijnen en op gevel elementen en panelen zoals bijvoorbeeld Trespa, Rockpanel, Multipanel, Glasal of Prodema. Op dit moment is er bijna alleen maar sprake van kunststof kozijnen die zijn bekleed een gladde of houtnerf folie.


In de volksmond wordt dit Renolit-folie genoemd. Wij hebben aluminium met Renolit standaard op voorraad! U kunt bij ons terecht voor Aluminium met Renolitfolie.


Aluminium Renolit is uitermate goed geschikt voor bijvoorbeeld dakkapellen. Renolit Gebruik van Renolit folies biedt decoratieve en functionele voordelen. Ondanks de zon, win regen en vorst behouden kozijnen voorzien van de folie gedurende de hele levensduur hun originele kleur en kwaliteit.


Omdat de folie relatief weinig reiniging vereist en nooit geschilderd hoeft te worden, is het materiaal zeer onderhoudsvriendelijk.

Al meer dan jaar past Renolit renovatie folie toe voor de meest uiteenlopende schades aan kunststof kozijnen. Bagen Venster Techniek is opgeleid door Renolit en dus een gecertificeerd reparateur voor het herstellen van alle soorten Renolit folie. Kozijn levert kozijnen ramen, deuren en schuifpuien in diverse RAL en hout kleuren, jaar garantie op kleurechtheid nu online direct vrijblijvende offerte. Alle hier getoonde folies zijn op 100mm en 180mm breedte verkrijgbaar.


De 180mm liggen standaard op voorraa de 100mm hebben een. Folie met de uitstraling van hout. Kok Kozijnservice vervangt het bestaande folie ter plaatse. Dit is vele malen goedkoper dan het plaatsen van een nieuw kunststof raam of deur en dankzij het gebruik van hoogwaardig Renolit folie ziet u niets meer van de beschadiging. Het folie op maat gesneden en met speciale tools aangebracht en aangedrukt.


Met speciale kunststof verf zijn de hoekpunten (onder graden) van het kozijn bijgewerkt. Er zit nm een kleine naad waar de folie delen elkaar naderen. De delen worden nm niet tegen of over elkaar heen geplakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts