woensdag 9 januari 2019

Staatslot kopen jumbo

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Jumbo. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14.


Maak kans op miljoen euro. Handig als je toch de boodschappen gaat doen. Met een oudejaarslot maak je dit jaar kans op een hoofdprijs van maar liefst miljoen euro! Koop je loten via onze website.


En je ontvangt je loten op per e-mail. Je betaalt eenvoudig via de wallet van je Nederlandse Loterij account. Nu alleen nog even wachten op de trekking. Grootste assortiment tegen de laagste prijs.


Veel mensen willen graag meteen winnen en zijn teleurgesteld als ze niet direct een prijs pakken met het 1e lot. Staatslot kopen online, hoe kan dat zo gemakkelijk mogelijk? De Mega Jackpot staat op €11. Meespelen met een loterij kan al vanaf een paar euro per maan een staatslot kopen online was nog nooit zo gemakkelijk.


Lees hoe je je prijs kunt innen en kijk bij welke verkooppunten je prijzen kunt innen. Oudejaarsavond kan het gebeuren. De reguliere trekkingen vinden altijd plaats op de 10e van de maan rond de klok van 22:00. Informeer bij jouw Primera winkel naar de mogelijkheden.


Ontdek alle aanbiedingen en het ruime assortiment van Jumbo ! Laat je inspireren door ons grote aanbod Jumbo. Je kunt zoveel aandelen in een Boulevardje kopen als je wilt. Vandaag bestel morgen in huis. Jij bepaalt hoe je betaalt! Londen is de perfecte bestemming voor een heerlijke stedentrip!


Ook kans maken op een van de vele prijzen van Lotto? Er is altijd wel een verkooppunt bij jou in de. Best verrassend eigenlijk. Quote Inderdaad best wel weinig. Aan de andere kant, ik denk dat veel mensen een staatslot redelijk impulsief kopen als die op de toonbank worden aangeprezen.


De laatste keer wilde ik ook loten bestellen, dat kon nu alleen met wallet, een andere manier was er niet, GEDWONGEN dus! Online aankopen doe je over het algemeen wat doordachter (al was het maar door de extra handelingen die je moet doen). Dus op deze manier koop ik geen staatsloten. In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. De grote versafdelingen met een enorme sortering dagverse groenten, kazen, vleeswaren en versgebakken brood is het paradepaardje van onze winkel.


Wij zijn trots op de ambachtelijke uitstraling die onze winkel erdoor krijgt. De koks van Jumbo Foodmarkt maken iedere dag de lekkerste gerechten. Neem ze kant-en-klaar mee naar huis of geniet ervan in het Jumbo Foodmarkt Café. Ook vind je alle ingrediënten in de winkel om de recepten zelf thuis klaar te maken.


In het Foodmarkt Café kun je genieten van een verse maaltijd en een goede kop koffie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts