donderdag 24 januari 2019

Japanse tuin openingsuren

Koop nú Tuin in onze Webshop of de Winkel! Laat eenvoudig thuis leveren of haal je product op in een van onze winkels! Van tuinhout tot sierbestrating! De Japanse Tuin is momenteel gesloten voor winteronderhoud.


De openingsuren van Japanse tuin in Hasselt met adres Gouverneur Verwilghensingel.

Daarnaast vindt u op deze pagina de adresgegevens en contactgegevens zoals het telefoonnummer van de Japanse tuin in Hasselt. Deze winkel is geplaatst in de categorie Toerisme. Hier zijn prachtige en zeldzame bomen en planten te zien. De tuin is heel kwetsbaar.


Daarom is de Japanse Tuin slechts weken in het jaar geopend. Openingsuren Japanse tuin in Hasselt. Het verwijst naar de rijke geschiedenis en staat voor traditie. Is er iets mis met deze pagina?

Contacteer onze webmaster. Dan wandel je langs het parkje dat je moet doorkruisen om aan de poort te komen van de Japanse tuin. In de Japanse tuin vind je bankjes, een mooie waterval, prachtige waterplanten, kleine visjes en grote Koi-karpers.


Tegen de lucht tekent zich een donkerrode toren af met op de top een dak in pagodevorm. In Hasselt vinden we de grootste Japanse tuin van België. Daarnaast zijn ook openingsuren op koopzondagen en feestdagen te vinden, alsook contactgegevens en adresgegevens van de Japanse tuin in Hasselt. De winkel behoort tot de categorie Toerisme.


Reviews A wonderful place to be, simple visiting makes you already. Het is een ideale plaats om wat rond te lopen en te genieten van het steeds wisselende uitzicht of om zomaar ergens te gaan zitten en te luisteren naar het stromende water. Hier kan je een romantische Franse tuin met rozen bezoeken, een Engelse landschapstuin met vijvers en watervallen, een Exotentuin en een Japanse tuin met een pracht aan rotsblokken.


Op de zelfde site is ook het Canada Poland War Museum gelegen. Een Japanse tuin (Kanji 日本庭園, nihon teien) is een tuin in traditioneel Japanse stijl. Ze komen voor bij privé stukjes gron wijken, stadsparken, Boeddhistische tempels en bij landschapskenmerkende gebouwen zoals oude kastelen. Het concept van de Japanse tuin is afgeleid van de Chinese tuin en werd samen met het Taoïsme in Japan.


Hou je van tuinen en van de Japanse cultuur? Dan moet je zeker eens komen kijken in Hasselt. Al twintig jaar ligt hier een stukje Japan.

Een geïdealiseerd stukje natuur: een miniaturisering van de werkelijkhei minutieus nagebouwd zoals Japanners dat al eeuwenlang doen. Meteen de grootste Japanse tuin in Europa. Speciale Lets talk Japanese bijeenkomst in de Japanse tuin van Hasselt.


Top winkels altijd open. Wij kwamen voor de herfstkleuren, maar daar was het door de warme zomer eigenlijk iets te vroeg voor. Esaki Sushi kon uiteraard niet ontbreken.


Een team van vier sushichefs rolde twee dagen lang non-stop sushi. Van maart tot oktober maandag, vrijdag en zaterdag 10u tot 18u zondag 10u tot 16u dinsdag en woensdag gesloten Van oktober tot maart vrijdag en zaterdag 10u tot 16. Jaarlijkse wintersluiting van januari tot februari. Met zijn ha is deze tuin de plek bij uitstek om even te mogen proeven van de prachtige Japanse cultuur. En nog beter, volgend jaar bestaat deze wonderbaarlijke plaats al jaar.


Dat vieren we met het Yokoso Festival! Heerlijk gewandeld door een mooie tuin op een zonnige en warme dag midden in oktober. Vrij vertaald heet de wandeltuin dus ‘Diepe Zee Tuin ’. Het unieke landschap van Japanse vegetatie wordt in balans gebracht door een centraal geplaatste vijver in de vorm van een schildpad.


De vijver vormt het hart van de tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts