dinsdag 22 januari 2019

Blokhut zelf bouwen

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Producent van Topkwaliteit Blokhutten. Ontwerp nu Zelf Uw Blokhut! Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! Als je een blokhut wilt kun je natuurlijk gemakkelijk een bouwpakket van een blokhut kopen, op die manier heb je binnen de kortste keren een stevige blokhut in je tuin staan.


En het zal je verbazen, maar een bouwpakket valt vaak goedkoper uit dan het geheel zelf bouwen.

Je hoeft hiervoor geen super klusser te zijn. Waar zijn tekeningen voor het zelf bouwen van een tuinhuis? Bestaat er ook een kant en klaar bouwpakket tuinhuis? Dit artikel beantwoord al deze vragen op een effectieve manier.


Wij geven voorbeelden van tuinhuisjes met daarbij links naar de uitleg en tekeningen. Zo kan je zelf direct aan de slag maar. We onderscheiden type blokhutten.

De kant en klare houten blokhutten , ook wel prefab tuinhuisjes genoem die u zelf in elkaar kunt zetten of een maatwerk blokhut gaan bouwen. Voor een blokhut op maat verwijzen we naar onze speciale blokhut configurator. Voor een maatwerk houten tuinhuis adviseren we onze blokhut configurator. Moet ik een blokhut of een schuur bouwen ? Dan kunt u altijd uw blokhut geheel naar wens laten maken.


Een van onze dealers kan uw blokhut in elkaar komen zetten bij u tuin. Stel dat u helemaal niet handig bent of dat u uw blokhut zelf niet wilt bouwen , maar wel erg graag een blokhut aan wilt schaffen. Ten eerste is het natuurlijk een stuk goedkoper om zelf een blokhut te bouwen in plaats van er een te kopen. De gemiddelde blokhut kost bij een bekende bouwmarkt al meer dan duizend euro. Een blokhut bouwen kost natuurlijk tijd en gel maar gelukkig kan jij door middel van de bouwtekening op beide enorm besparen.


Geen probleem, bij de Blokhutspecialist kunt u er voor kiezen om het houten bouwpakket geheel door onze monteurs te laten opbouwen tegen een meerprijs. Wilt u een blokhut in kleuren verven, dan is een onbehandelde blokhut met grondverf spuitlaag in wit, blank of antraciet grijs overigens een betere keuze. Dit is vrijwel voor elk type blokhut mogelijk. Een tuinhuis of blokhut bouwen doe je eenvoudig met de complete GAMMA tuinhuispakketten. Als het goed is heb je bij het bouwen van het frame al rekening gehouden met de plaats van de deuren.


Of je nu voor een klein model gaat of een grote blokhut in je tuin wilt plaatsen, je pakt het altijd ongeveer hetzelfde aan: de grond voorbereiden, het tuinhuis vastzetten, de rest van het huisje bouwen en de afwerking. Je kan de deuren kant en klaar bij de doe het zelf winkel kopen maar je kunt ze ook zelf maken. Let erop dat je de deur niet te groot maakt, zodat de deur niet over de grond schraapt als je hem open wilt doen.

Of is een tuinhuis monteren te veel voor u, en besteed u dit liever uit? Vergelijk geheel Gratis Architecten Ontvang Prijzen van Architecten! Ruim assortiment gamma blokhut. Kant-en-klare dikke planken en praktische insteekverbindingen laten je huis snel groeien.


Blokhutten zijn er bij HORNBACH in verschillende uitvoeringen, met en zonder terras. Plank voor plank: met een beetje handigheid bouw je je eigen tuinhuisje. Een kant en klaar (prefab) tuinhuis of blokhut is natuurlijk ook een mogelijkheid wanneer je niet zo handig bent.


In dit artikel lees je een plan van aanpak om zelf een tuinhuisje te bouwen. De meeste materialen kun je kopen in een bouwmarkt. Als u vragen hebt vóór of tijdens de montage, roep dan onze hulp in via een mailtje.


Zelf een tuinhuis of blokhut bouwen Hoe bouw je zelf een tuinhuis of een blokhut ? Wij willen u graag aanmoedigen zelf de blokhut te bouwen en gedurende de bouw desgewenst de nodige ondersteuning bieden. Buiten kantooruren is geen probleem, wij proberen altijd u snel van advies te dienen, zelfs op zondag. Onder Tuinverblijven vindt u onze kant en klare luxe houtbouw van blokhut tot overkapping en van luxe kapschuur tot goedkope tuinkast. Van kant en klare vuren blokhutten tot prefab overkappingen en tuinhuisjes met luifel.


Zoekt u een partner voor de ontwikkeling van een luxe houten huis, wilt u een robuuste houten blokhut bouwen , of een tuinhuis met veranda of een Kelo buitensauna kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze houten huizen en bijgebouwen zijn uit het juiste hout gesneden en hebben een stoere uitstraling. Zoekt u een handige berging voor in uw tuin of een mooie terrasoverkapping voor genieten in uw tuin?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts