donderdag 17 januari 2019

Vaas betonlook geven

Boek uw Hotel in Greve online. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.


Kies uit 8producten vanaf € 99. De gehele collectie Greve. Achteraf betalen en gratis retourneren! Profiteer van onze acties en aanbiedingen.

Zo kan je al die voorwerpen die je bij de rommelmarkt vindt upgraden tot een moderne vormgeving. Door een dikke pasta laag aan te brengen over de potten, vazen en kandelaars krijgt het een moderne uitstraling. Vergelijkbare zoekopdrachten voor betonlook vaas.


Resultaten van zoekmachines! Zo maak je zelf een betonlook pot. Smeer je vaas of pot helemaal met een kwast in met muurvuller (bijv. Soriso instant filler van de Action). Laat dit goed drogen en schuur het daarna licht op.


Verf de pot hierna met Home Decoverf (ook van de Action). Gerda heeft de kleur Graphite een beetje gemengd met de kleur Clay. Het vergrijsde, verweerde effect van deze betonlook -techniek doet het heel goed als je die combineert met zinken tuinaccessoires of vergrijsde steigerplanken. Lavendel en andere planten in blauwe, paarse of vergrijsde tinten passen hier fantastisch bij. Dit is overigens ook een leuke techniek om een gestuukte muur mee te bewerken!


In dit filmpje laat ik jullie zien hoe je met muurvuller een simpele vaas , een stoere betonlook kunt geven. Dit was een glazen vaasje die ik ingesmeerd heb met muurvuller van de Action. Wel een klein beetje zwarte acrylverf aan toegevoegd en met een kwast grof aangebracht.


Supersnelle betonlook met Abbondanza krijtverf. De eerste stap is het aanbrengen van een goed dekkende basislaag van Abbondanza krijtverf in de kleur Zinc.

Deze laag goed laten drogen en uitharden. Daarna is het tijd voor een ‘wash’ van Abbondanza krijtverf Slate. Een wash houdt in dat je de verf ca. Bottled bij Esatto” levert deze verf van l’Authentique (nou ja, het lijkt eigenlijk meer op een pasta) in kleine handige flesjes van 2ml, net als de kalkverf. Je kunt het lekker uitproberen op kaarsenstandaards, vazen , grote potten en andere decoratieve spullen die je wilt oppimpen in een stoere betonlook.


Heb een bord vaasje bloempot met muurvuller en de verf gedaan. Ik heb nu een een kastje met mooie betonlook potten met een mooie droge tak uit de tuin. Zoek naar beton look op de nieuwe KensaQ. We Helpen u de Perfecte Vangst Binnen te Halen.


Topmerken voor Lage Prijzen. Hoi, ik zou mijn trap willen verven in een betonlook. Imprunetaanse terracottalook te geven – of net niet.


Nu heb ik eerder al een artikel geschreven hoe je een betonlook bloempot kunt maken. Je kunt ook vazen , kruiken, lampenvoeten, etc een betonlook make-over geven. Wat je met muurvuller, verf en koffiedik. We hebben allemaal wel een pot, schaal of vaas. Mica Decorations ronde vaas vera maat in cx terra beton.


Bekijk het bord ' Muurvuller en tegellijm ' van MarlotUtr, dat wordt gevolgd door 3personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Decoratie. Oude voorwerpen betonlook geven. Maar om eerlijk te zijn was ik nog niet 1 tevreden over het eindresultaat. Dit weekend heb ik de bloempotten van o. Action verzameld en heb ik ze allemaal een betonlook gegeven.


We geven hierbij prioriteit aan advertenties die door meerdere bezoekers zijn gemeld. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts