vrijdag 11 januari 2019

Steigerhout 6 cm dik

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bespaar tot wel via kiesproduct. Dunne plank voor vloeren, wanden, meubels of bekisting van steigerhout.


OmschrijvingHet ovale tafelblad is gemaakt van lagen oude steigerplanken. Het onderstel is van onbehandeld staal.

Het is een zeer stevig en stabiel onderstel in de. Zoals de naam het al zegt zijn gebruikte steigerplanken gebruikt. De planken zijn meerdere malen verhuur er is overheen gelopen en ze hebben. Let op, oud gemaakt steigerhout geschuurd moet vooraf besteld worden!


Nu een trailers vol met steigerhout nu v. Old look steigerhout nieuwe. Schuttingplanken zijn van uitstekende Top-line kwaliteit.

De schuttingplanken zijn door en door tot aan de kern geïmpregneerd en staan garant voor een lange levensduur, maar, hoe dikker de plank, hoe langer de plank mee zal gaan. Bij Dehoutgroothandel zijn deze tuinplanken in verschillende maten verkrijgbaar. PLANKEN dik of dik , 2m3 2mof 3mlang, breed: ,euro incl. Diverse maten en modellen Netjes geschuurd natuurlijk. Steigerhout grijs 15x200mm 240cm in de beste prijs.


Vuren gedroogde, geschaafde planken zijn ovengedroogd waardoor de werking van het hout minimaal is. Dit onderstel kan bij levering ter plaatse worden gemonteerd op de plek die u wenst. De tafelbladen worden netjes geschuurd en behandeld in een kleur naar keuze.


In het geval van de hocker, deze is gemaakt van de echte originele steigerbalken. Tegenwoordig worden steeds meer meubelen gemaakt van dunnere vuren delen die als steigerhout worden verkocht. Deze zijn soms wel een centimeter minder dik. Ga dan zelf aan de slag met het steigerhout van KARWEI!


Nu je het heft in eigen handen hebt genomen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij KARWEI kun je steigerhout kopen in verschillende afmetingen en afwerkingen. Het assortiment bestaat uit multifunctioneel steigerhout waarmee je van alles kunt maken en bestaat uit verschillende kleuren.


Bij Praxis hebben we steigerhouten planken in veel soorten en maten.

We hebben onbehandelde planken: van smalle latjes tot brede planken. Maar ook vergrijsd steigerhout of planken die wit voorbehandeld zijn. Zo heb je binnen een handomdraai al het steigerhout voor je project bij elkaar. Samen met de stalen kokers is de tafel volledig naar wens samen te stellen.


De afwerking van de massief oud eiken tafel. Frame Het is mogelijk om het frame te laten poedercoaten in diverse kleuren. Het hout is glad van structuur, schuren is niet perse nodig.


Hartstikke makkelijk om gelijk aan de gang te kunnen gaan en eindelijk de picknicktafel of buitenkeuken in elkaar te timmeren om daarna moe en voldaan te kunnen genieten! Uiteraard kunnen wij dit ook voor u op maat zagen Maximale lengte meter De prijs is per strekkende meter! En hierdoor uitermate geschikt voor gebruik in de tuin.


De standaard hoogte tot bovenkant blad van deze steigerhouten tuintafel is cm. U kunt bij ons aan de Nijverheidsweg het steigerhout afhalen wanneer wij geopend zijn, zie de openingstijden rechts op deze pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts