dinsdag 29 januari 2019

Afbeeldingen veranda's

Wilt u meer weten over ons? Zoekt u meer informatie over ons? Benieuwd wat wij al gemaakt hebben? Opzoek naar onze werkwijze? Tuincentrum Osdorp Amsterdam.


Bekijk meer ideeën over Tuinhuizen, Tuin en Tuinhuis.

Op zoek naar inspiratie voor uw droomproject? Bekijk de foto’s van de mooiste leefveranda’s en tuinkamers van Willems. Ontdek uw woonuitbreiding op maat! Naast de foto’s van veranda’s kunt u ook onze filmpjes bekijken. Geniet ervan, van de voorpret en straks jarenlang van uw eigen houten veranda.


Klik op de afbeeldingen om verder te gaan naar informatie en prijzen ! Deze zijn allemaal door ons geplaatst. We zetten er regelmatig nieuwe afbeeldingen op. Kijk ook eens in onze webshop.

Bekijk hier het fotoboek van onze aluminium veranda’s. Sterk in totaalprojecten met eigen vakmensen. Uw persoonlijke wensen en de grootte van uw tuin en woning bepalen wat de beste overkapping voor u is.


Van hout tot aluminium, met dichte, open of glazen wanden: het kan allemaal! Daarbij is de exclusieve kwaliteit van een Fonteyn veranda ook nog eens prijsgunstig. Wij kopen onze veranda’s groot in, waardoor de prijzen voor u laag blijven. Doorgaans wordt voor het maken van deze constructie gebuik gemaakt van stalen steigerbuizen. Afhankelijk van de afmetingen kan hiervoor elke diameter gebruikt worden.


U kent het systeem van de groeibriljant, waarbij de gelukkige ontvanger elk jaar een extra briljantje krijgt en zo ‘spaart’ voor een bijzonder sieraad? Ditzelfde systeem kunnen we ook toepassen bij de tuinkamer op maat. Onze tuinkamers worden namelijk gebouwd op basis van topkwaliteit veranda’s.


De Mooiste Veranda’s toont u de mooiste veranda’s gebouwd door één van onze geselecteerde partners. Een prachtige en gedetailleerde fotoreeks toont elk project in al zijn facetten. Naast info over het project vindt u telkens de contactgegevens van de bouwer. Zo bent u op één muisklik van het bouwen van de veranda van uw dromen. Het bijzondere aan onze veranda’s zijn de louvredaken.


Die hebben zo veel meerwaarde. Een fantastisch schouwspel van schaduw en licht.

Wel daglicht, geen last van de zon. De lucht blijft circuleren, daardoor wordt het niet snel té warm. En regent het, dan draaien de louvres dicht. Bekijk dan hier verschillende voorbeelden van veranda’s die Horrix ontworpen heeft voor haar tevreden klanten. Zo heeft u meteen een duidelijk beeld van welk type veranda het best past bij uw woning en straatbeeld.


Serre voorbeelden van Busscher Serrebouw. Neem contact op voor advies op maat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts