donderdag 10 januari 2019

Tuinidee voortuin

Een schitterende voortuin. Vóór de realisatie van jouw voortuin dien je rekening te houden met de actuele situatie. Wat je plannen voor het nieuwe tuinseizoen ook zijn, TuinIdee is de eerste stap om ze waar te maken. Je vindt er inspiratie en informatie.


Alles wat je nodig hebt om je plannen uit te voeren. Je ontdekt er de laatste trends en innovaties, kunt meedoen aan unieke workshops en praten met experts op elk gebied.

Tuin ideeen doe je hier op! Volop inspiratietuinen en voorbeeldtuinen. Dit tuinidee gebruiken we als er bijvoorbeeld problemen met de afvoer van regenwater zijn. Door het gebruik van grind of split zorg je er automatisch voor dat het water veel makkelijker wordt afgevoerd naar de ondergrond.


Je ziet ook woningen waarvan de onderste laag (borstwering) is gestukt. Perfecte tuincadeaus voor tijdens de feestdagen. De feestdagen komen er weer aan! Veel mensen denken dat je met een kleine voortuin minder mogelijkheden hebt, maar het tegendeel is waar!


TuinIdee is het grootste tuinevent van Nederland en biedt volop inspiratie voor je droomtuin en een prinsheerlijk buitenleven.

Het 200ste bericht vraagt natuurlijk om iets speciaals. Omdat veel mensen mij vragen naar tuintips voor een kleine tuin, heb ik daar een overzicht van. Bekijk het bord Tuinidee van trudyverheul op Pinterest. Vooraf uw voortuin laten tekenen samen met het juiste tuin advies geeft vaak al een goed tuinidee. De tuin inrichten, of het nu gaat om een moderne voortuin of achtertuin, is een voorbeeld van een goede voorbereiding van uw tuinwensen.


Zeker niet onmogelijk, maar dit zal ligt aan de locatie. Zelfs als je voortuin niet groter is dan een reepje tussen trottoir en voordeur, dan nog kun je er een opvallende binnenkomer van maken. Per slot van rekening is je voortuin wel het visitekaartje van je huis. Als je niet zoveel tijd of niet zulke groene vingers hebt, is een onderhoudsvrije tuin ideaal.


Voortuinen met een oprit Als u goed wilt kunnen in- en uitstappen is al gauw meter breedte nodig. Waar u in- en uitrijdt mag het smaller zijn, waar u parkeert breder. Aan de zijkant een stevige pergola die dienst doet als schommel. Deze pin is ontdekt door Erbin Cali.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. We zien ze steeds vaker in tuinen, en terecht. Liriope muscari “Moneymaker” ofwel leliegras is een wintergroene vaste plant en eigenlijk geen gras.


Of u nu een grote of kleine voortuin heeft. Het geeft de uitstraling van uw gezin en uw leven door.

Maar het is wel een visitekaartje dat we vaak vergeten. Is uw voortuin aan een opknapbeurt toe? Wij maken uw voortuin precies zoals u voor ogen hebt. De bestrating van de oprit is in wildverband gelegd. Aan huiszijde zijn koppelstones gebruikt, die door de donkere opvallende kleur de ronde vormen in de tuin benadrukken.


Twee ronde borders in de voortuin zijn verhoogd uitgevoerd. Goedkoop je tuin aanleggen of opknappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts