maandag 14 januari 2019

Schrikdraad geleiders

Betrouwbaar shoppen, bij de online vakspecialist met Thuiswinkel certificaat! Kies de juiste geleider voor uw afrastering. Ruim aanbod van hoge kwaliteit geleiders. Gallagher wordt gedreven door veilighei Gebruiksgemak en technische perfectie.


Schrikdraad geleiders

Ruime keuze en snelle levering! Geleiders voor schrikdraad , zoals draa koor lint voor een veilige en betrouwbare schrikdraadomheining. Koltec verkoopt verschillende soorten schrikdraad. Wij verkopen kunststofdraa metaaldraad en aluminiumdraad.


U kunt gebruik maken van onze schrikdraad afrastering configurator,om te kijken welke soort draad het beste bij uw wens past. Schrikdraad isolatoren kwaliteit. Kies daarom voor stroomgeleiders met een lage weerstand en gebruik isolatoren van de beste kwaliteit. Bij voorkeur van de merken Gallagher of Pulsara.


Deze schrikdraad isolatoren zijn duurzaam en de kans op lekkages (lees: kortsluiting) is nihil dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen. Bescherm uw perceel tegen wilde zwijnen met de juiste geleiders voor een optimalen anti wild preventie schrikdraad omheining. Het is belangrijk om de juiste geleider voor uw gebruik te kiezen.


Bij BTN de Haas verkopen we schrikdraad van verschillende materialen, zoals verzinkt staaldraad en RVS met of zonder koperdraden. Naast een variatie aan draden, met o. Gallagher schrikdraad , bieden we u specifieke toebehoren, zoals verbinders, poortgrepen, isolatoren, schrikdraad tester en haspels. Bestel veilig en betrouwbaar, Thuiswinkel gecertificeerd.


Schrikdraad geleiders

Isolatoren en geleiders Goede isolatoren en geleiders zijn erg belangrijk voor een goede werking van uw schrikdraad afrastering! Gallagher adviseert om geleiders ( schrikdraad , lint en koord) te gebruiken die een lage geleidingsweerstand hebben, maar bovenal goede isolatoren te gebruiken. Gallagher en Pulsara geleiders voldoen hieraan, doordat ze gemaakt zijn van hoogwaardige en duurzame materialen. Zoals schrikdraad , schriklint, Hippo Long Life, schriknetten en het TipTop assortiment van Lankhorst.


De isolatoren als ringisolatoren, lintisolatoren en hoekisolatoren zijn nodig om de geleiders goed op afrasteringspalen te monteren en zorgen ervoor dat de spanning op de schrikdraad geïsoleerd blijft. Voor een perfect werkende elektrische afrastering is een juiste aarding noodzakelijk. Indien u schrikdraad wilt gebruiken voor een afrastering voor paarden, dan raden we u aan om te kiezen voor schriklint in plaats van schrikdraad. Draad is voor een permanente afrastering minder geschikt. Het is immers niet goed zichtbaar voor uw paarden en zij kunnen zich eraan verwonden.


Schrikdraad geleiders

Onze range van schrikdraad isolatoren sluit aan op de geleiders die we aanbieden. Dus isolatoren voor lint, cor kunststofdraa EquiFence en gealuminiseerd draad. Speciale aandacht voor onze afstandisolatoren.


Voor elektrificatie van bestaande afrasteringen. Het Gallagher assortiment bestaat niet alleen uit schrikdraad , maar Gallagher biedt meerdere stroomgeleiders, zoals: schrikkoor schriklint, kunststof schrikdraad , Equifence stroomgeleiders en High Tensile stroomdraad. Allen verschillend in geleiding, duurzaamheid en ontwerp.


Kies dan ook de juiste geleider voor uw gebruik! Professioneel schrikdraad voor grote omheiningen kopen. Een belangrijk onderdeel van uw elektrische afrastering is de geleider.


Deze zijn in verschillenende uitvoeringen beschikbaar namelijk in draa koord en lint.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts