maandag 21 januari 2019

Eurom flame heater

Specialistisch advies nodig? Vind eurom heater het nu op Kensaq. Eurom Flame Heater tot goedkoper. Deze terrasverwarmer biedt u een sfeervolle warmtebron voor tuin of terras.


Warmtebereik van maar liefst 50m².

De meeste flame heaters zijn vooral sfeervol om naar te kijken en fungeren minder goed als terrasverwarming. De gas terrasverwarmer heeft een Turbo-top die de warmte van de vlam omzet in stralingswarmte. De terrasverwarmer werkt op butaan- of propaangas. De gascontrole is geheel variabel tussen de 5. Gelukkig bestaat er een vervangingsglas van 107cm lang.


Aangezien je niet aan een snoer en stopcontacten vastzit kun je de Flameheater neerzetten in je tuin waar je maat wilt. De vlam die deze verwarmer produceert geeft een sfeervolle en gezellige aanblik. Samen genieten op een late zomeravond of juist op een koude winterdag.

Door de speelse vlammen in de glazen koker geeft dit een gezellige sfeer in uw tuin. Om de glazen koker zit een veiligheidsrek, zodat er niks kan gebeuren als er kinderen in de buurt zijn. Nu in de aanbieding van 299. Hierdoor is deze netjes weggewerkt. Deze flameheater wordt geleverd met gasverdeler welke terugslag voorkomt en ook is de heater voorzien van omvalbeveiliging, dus wanneer de heater omvalt slaat de gastoevoer direct dicht.


Het toestel is aan een proefonderzoek onderworpen en werd van het passende CE-keurmerk voorzien. Vergelijk verhuurbedrijven en bespaar! Creëer buiten ook een thuisgevoel!


Producten van alle merken op beslist. Met deze terrasheater kunt u nog langer genieten van de zomeravonden. De Heater heeft omval beveiliging en heeft wielen om de brander te verplaatsen. De flame heater werkt op propaangas en verbruikt van 4- 870gr per uur. Het assortiment heaters is groot, waardoor er voor iedere situatie wel een passende oplossing is te vinden.


De gehele heater wordt een echte blikvanger als deze aanstaat door zijn zichtbare vlam. Voor een goed beeld van deze Terrasverwarmer zijn. De meeste flame - heaters zijn vooral sfeervol om naar te kijken en fungeren minder goed als terrasverwarming.


Het warmtebereik van deze flameheater is vierkante meter.

De heater geeft prachtige vlammen die zorgen voor een goede sfeer en een fijne warmte. Je kunt zelf instellen hoe veel warmte de heater moet afgeven door de traploze instelbaarheid. Zet hem zo hoog of laag als jij wilt. Deze professionele terrasverwarmer met een bereik tot m² is de ideale tuinaccessoire voor de koelere avonden. Dankzij de mooie grote en goed zichtbare vlam creëer je naast een heerlijke warmte ook nog eens een gezellige sfeer.


De hoes is gemaakt van polyester, is regenwaterdicht en houdt de terrasverwarmer vrij van vuil. Help anderen en geef jouw mening over dit product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts