woensdag 23 januari 2019

Moestuin nl

Specialistisch advies nodig? Duurzame tuinproducten, zoals moestuinbakken, tuingereedschap, kweekspullen enz. Een deel van onze voorraad is nog beschikbaar voor overname voor een aantrekkelijke prijs. Heeft u interesse om een groot deel van onze voorraad over te nemen?


Maar dat was veel werk en eigenlijk was dat ook maar schijn, want buiten staan toch ook links en rechts vruchtgewassen in de moestuin.

En spade diep de grond uit de kas is zeker niet voldoende om ziekten of schimmels die in de grond zitten te verwijderen, want die zitten vaak dieper dan spade. Van harte welkom op Moestuin. Dé pagina waar je heel veel informatie vindt over het starten en onderhouden van een moestuin. Met al deze informatie kan jij gegarandeerd uit de voeten en ieder haar genieten van zelf verbouwde groenten, kruiden en fruit.


Een moestuin kan in elk formaat tuin en zelfs op terras of balkon. Het meest bekend is natuurlijk de moestuin waarin meerdere moesbedden zijn aangelegd. Heb je echter geen ruimte voor een aparte moestuin , gebruik dan een randje van je border of je maakt op een terras een vierkante meterbak.


Voor iedereen die een moestuin heeft of een moestuin wil beginnen heeft Groei.

Bekijk ook onze handige moestuinkalender om je moestuin het hele jaar optimaal te verzorgen. Een Makkelijke Moestuin opzetten kan het hele jaar door. Alleen in december en januari kan je niets zaaien of planten.


Dus hoe eerder je begint, hoe meer profijt je ervan hebt. Heeft u een moestuintje en bent u op zoek naar zaden en planten zodat u uw eigen groenten kan telen? Wilt u een moestuin beginnen maar heeft u nog geen idee hoe u dat het beste kan aanpakken? Dan bent u bij Moestuintje.


Hier vindt u alles dat met het aanleggen, onderhouden en uitbreiden van een moestuin te maken heeft. Kom naar De Moestuin in Utrecht om je feest te vieren, lokaal geteelde groenten van eigen grond te kopen of om lekker te lunchen of taart te eten! Advies en tips voor het succesvol telen van groenten, fruit en kruiden in je eigen moestuintje. Moestuinplanten, zaden, groentezaa kruidenplanten of groente planten?


Stede Broec wordt gevormd door. Kruiden kweken in je eigen moestuin , kas of groentetuin? Ga vliegend van start in je moestuin ! IVN helpt je om meer uit je moestuin te halen.


Een tuinkalender voor de moestuin , voor de teelt van jouw groenten en fruit Mijn Moestuin.

Moestuin In dit gedeelte van mijn website wil ik graag wat vertellen over het (biologisch) moestuinieren. Nog even voor alle duidelijkheid: biologisch tuinieren kent een aantal ideeën en uitgangspunten die ook voor de siertuin heel handig en bruikbaar zijn, en niet alleen voor de moestuin ! Ik ben Clarien, en ik schrijf over ons leven op een klein boerderijtje met veel dieren en een grote moestuin. Volg hier onze dagelijkse belevenissen!


Bemesting van je moestuin. Gebruik een niet te zware bemesting, daar kunnen kiemplantjes niet goed tegen. Een organische bemesting werkt voor een moestuin het beste. Extra tips voor de start van een moestuin. Start eerder met telen door de groenten binnen voor te zaaien.


Houd het overzichtelijk door klein te beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts