vrijdag 18 januari 2019

Schommel voor aan de muur

Uw droom schommel voor een top prijs - Meer dan 260. Eten bestellen doe je gemakkelijk online bij De Muur in Putten! Bespaar tot wel via kiesproduct. Professionele vochtbestrijding.


Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven.

Een schommel mag natuurlijk niet ontbreken in de tuin. Deze schommel is vervaardigd uit thermisch verzinkt staal. De schommel is ideaal voor de wat kleinere tuinen.


Dat komt omdat de schommel aan de muur bevestigd moet worden. Op deze manier zit je niet met staanders die plaats in nemen. Een aanbouwschommel moet steun hebben van een muur of wand.


Natuurlijk leveren we de schommel ook als vrijstaande schommel.

De muurschommel moet aan een degelijke muur of schutting bevestigd worden. Indien de sterkte van de muur niet geheel toereikend is , is er de mogelijkheid om een extra achterplaat bij de schommel bij te bestellen om de k. Ook geeft het meer kleur aan uw schommel , zodat hij er leuk uitziet! Om uw speeltoestel stabiel te maken, leveren wij verstevigingsbalken.


Voor de veiligheid leveren we ook rubberen tegels die rondom de schommel of het klimtoestel kunnen worden geplaatst. Wat zijn de specificaties? Roger is een complete dubbele aanbouwschommel voor o. Bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. De ruimtebesparende T-Swing staat goed op iedere speelplaats!


Deze T-Swing is door zijn sterke en zware constructie uiterst geschikt voor plekken waar vandalisme veel voor komt. Mocht u hier onverhoopt toch problemen mee ondervinden, zal dit kosteloos worden opgelost. Deze garantie op montage is niet van toepassing als u de schommel zelf monteert en plaatst.


Hoekverbindingen voor schommel Met de hoekverbindingen kunt u de palen van uw schommel aan elkaar verbinden. Het is ook mogelijk om de schommel aan een muur vast te maken met behulp van een muurverbinding. De verbindingen zijn te verkrijgen voor rond en vierkant hout.


De hoekverbindingen en muurverbindingen zijn te verkrijgen in verschillende.

Bevestig de schommel op een veilige manier met haken die daar voor bestemd zijn. Windhaak - Houdt de deur open op de gewenste stand - Voorkomt dat deuren open of dicht waaien - Monteer het oog aan de deur en de haak aan bijvoorbeeld schutting, schuur of kozijn. Hier vind je de beste aanbiedingen. Bekijk dan hier de leukste online. Stalen hoekstuk om eenvoudig een aanbouw schommel monteren aan een muur of speeltoestel.


Hiermee kun je de poster met een spijker direct tegen de muur aan hangen. Full color bedrukking met matte uitstraling. Vormvast, stevig en duurzaam. Afbeelding loopt door tot over de randen dus een deel van de print komt aan de zijkanten.


Kenmerken van de Muur schommelbeugel. Gebruikersgewicht van ruim 150Kg. Afhankelijk van de montage opervlakte) Extra stevig door de schoren in de constructie.


Thermisch verzinkt zeer lange levensduur. Let op: Stevige muur is noodzakelijk! Of heb je al een goede plaats om een schommel op te hangen, bijvoorbeeld aan een stevige boomtak of aan een overhangende balk en heb je alleen de schommel zelf nog nodig?


Kijk gelijk op onze website, daar hebben we ze allemaal voor je staan. Maar ook schommels met een oversteek of zelfs dubbele oversteek. Op die manier kunnen kinderen tegelijk spelen met de schommel.


Kijk dan eens naar de aanbouwschommels. De andere kant van de schommel bevestigd u aan de muur van uw schuur, garage of uw huis. Schommel aan de muur monteren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts