vrijdag 18 januari 2019

Tho hekwerk

Bekijk ons brede aanbod hekwerken. Topkwaliteit en jaar garantie! Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Shop nú alle soorten schuttingen!


Vraag gratis offerte aan Maak een afspraak Menu. Erg klant vriendelijk, goede. Adresgegevens, contactgegevens en bedrijfsinformatie van hekwerkspecialist Twentse. We leveren draaipoorten en schuifpoorten die worden aangepast aan uw wensen. Op rails of vrijdragen en passend bij het geplaatste hekwerk.


Elke unieke situatie vraagt om een eigen specifieke hekwerk oplossing, daarom bieden wij een programma met vele variaties hekwerk , van robuust harmonicagaashekwerk met puntraden tot elegant en modern. De eerste indruk is belangrijk, het buitenterrein is namelijk het visitekaartje van je bedrijf. Relaties, leveranciers en medewerkers moeten zich er welkom voelen en onnodige gasten houd je liever buiten. Maar hoe combineer je noodzakelijke beveiliging met een open en moderne uitstraling? Gedeelten van deze pagina.


Hulp voor toegankelijkheid. Thoonen Metaalbouw heeft zijn roots in de staalindustrie nooit opgegeven. Nog altijd produceren en restaureren zij naast stalen ramen, deuren en luifels ook stalen hekwerken en ander fijn staalwerk. Wij denken graag met u mee wat u allemaal nodig heeft in deze situatie. Bij producten die op maat gemaakt of besteld worden, geldt dat dit bij opdracht voldaan moeten worden.


Tuinschuttingen al vanaf € 295! Alles voor jouw schutting online. Vakmanschap maakt al drie generaties in het Twentse hekwerk gelukkig. ENSCHEDE - In de rubriek ‘Made in Twente’ lichten we elke week een bijzonder of roemrucht bedrijf uit deze regio uit. Tevens hebben wij als een van de eerste hekwerkbedrijven het Hekmerk certificaat gekregen.


Een keurmerk dat garandeert dat ons hekwerk veilig en van goede kwaliteit is, maar ook dat wij als organisatie aan strenge Europese eisen voldoen. Al onze hekwerken zijn volbad verzinkt. Dit betekent dat ook de binnenkant van de poorten, palen en spijlen zijn voorzien van een zinklaag. Alle producten kunnen worden voorzien van een RAL-coating in vele gangbare kleuren, zodat het hekwerk de juist uitstraling krijgt.


Zowel standaard hekwerken en poorten, als ook maatwerk volgens uw individuele wensen. U zoekt een mooi, duurzaam en professioneel geplaatst hekwerk maar ook balustrades, poorten? Een sterke afrastering die past bij uw situatie, en die kan worden voorzien van een poort en allerlei extra’s?


Hekwerk met de juiste uitstraling. Met zijn technisch inzicht en ondernemerszin wist hij het bedrijf te laten groeien. Graydon en deels vanuit de KvK.


Dit gebeurt door constructiebankwerkers met jarenlange ervaring binnen het bedrijf. In combinatie met moderne gereedschappen en machines zorgen zij voor het tot stand komen van elke kwaliteitsproduct. Top Search Queries: voorzien van een ons op facebook bij twentse hekwerken welkom bij twentse hekwerk veilig en garandeert dat ons een keurmerk dat van goede.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts