dinsdag 8 januari 2019

Afdekzeil zwembad 200x300

Nieuw zwembad afdekzeil kopen? Afdekzeilen in diverse maten en vormen. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Zwembaddirect, de specialist in alles voor uw zwembad.


Meer geluksmomentjes buiten! Met een afdekzeil voorkomt u dat er vuil en bladeren in het water komen als u het zwembad niet gebruikt. Dit afdekzeil is speciaal ontwikkeld voor de Intex Ultra Frame Pool van Intex met een doorsnede van 3x 2cm. Dit speciale afdekzeil van Intex is speciaal gemaakt voor het rechthoekige zwembad van 3xmeter van Intex. In dit Intex afdekzeil zitten kleine gaten om te zorgen dat het water blijft ademen.


Het sluit daarom perfect aan! Dit zeil heeft een overlap, welke voorzien is van een stevig kunststof touw. Bezoek onze winkel in de buurt of bestel nú eenvoudig online bij Leen Bakker! Het afdekzeil is echter ook goed te gebruiken in combinatie met de kleinere rechthoekige metal frame zwembaden van Intex.


Het afdekzeil is dan groter dan het zwembad , maar met de touwtjes van afdekzeil kan het afdekzeil toch aan dit zwembad bevestigd. Wanneer je het zwembad winterklaar hebt gemaakt, laat je er ongeveer één-derde water uit. Hoe plaats ik een afdekzeil op het zwembad ? Heeft u een speciale afmeting zwembad ? Afhankelijk van het type afdekzeil plaats deze handmatig op het zwembad of met behulp van een oprolsysteem. Neem dan contact op voor een Intex afdekzeil op maat.


Waarom kiezen voor een isolerend afdekzeil ? Een isolerend afdekzeil is niet zomaar een zeil. Na afloop van een zwempartij plaatst u dit isolerende zeil op het water. Deze zeilen zijn er namelijk voor gemaakt om zwembaden te isoleren én laten het zwembadwater sneller opwarmen wanneer de zon erop schijnt. Met een zwembad afdekzeil voorkom je onnodig vuil in het zwemwater. Mocht je het zwembad even niet meer gebruiken, dek dan gelijk het water af met een (isolerend) zeil.


Voor ieder Intex zwembad is er een passend Intex afdekzeil. Kies de juiste vorm en afmetingen voor jouw zwembad zoals aangegeven in de productinformatie, ieder afdekzeil is groter zodat deze ruim over je zwembad hangt. Het voordeel van een isolerend afdekzeil is dat het water sneller opwarmt wanneer de zon schijnt.


Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Hiermee voorkom je dat het vuil dat met de wind meekomt niet in je Intex zwembad terecht komt. Bovendien is een afdekzeil zwembad op die manier gemaakt dat ze de warme zonnestralen kan opvangen en de warmte kan afgeven aan het water.


Door de damp binnen het zwembad te houden koelt het water veel minder snel af en dat zal je merken aan het energieverbruik. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Een afdekzeil zwembad beschikt namelijk eveneens over een isolerende werking.


Met dit formaat zwembad geniet het hele gezin van waterplezier thuis! Creëer buiten ook een thuisgevoel! Ook zorgt een zwembad afdekzeil ervoor dat de temperatuur van het water langer behouden blijft.


Dit zwembad is uitgevoerd met een stevig metalen frame. Verder kan met een stevig vastgesnoerd afdekzeil de kans worden verkleind dat uw kind zomaar zonder toezicht in het water belandt. Zwembad accessoires kunnen je helpen om de levensduur van je zwembad te verlengen en meer plezier van je zwembad te hebben!


Maak je zwembad compleet met de juiste zwembad accessoires. Denk maar eens aan een afdekzeil voor je zwembad , een zwembadtrap of een zwembadstofzuiger. Formaat van 3x 2x cm. Praxis heeft nog veel meer nuttige zwembad accessoires voor je.


Een intex afdekzeil voorkomt bladeren en takjes in jouw zwembad. Daarnaast bieden wij ook Intex solar covers aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts