donderdag 10 januari 2019

Beurstapijt west vlaanderen

GJ Floors heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkelt tot een wereldwijde specialist. Naast het leveren van evenemententapijt, biedt GJ Floors ook een uitgebreide legservice. Op zoek naar jou nieuwe thuis? Laat je inspireren op onze website.


Boek uw Hotel in West-Vlaanderen online.

Reserveer online, laagste prijzen. Rollen tapijt met fijn, dun tapijt op rol gedraaid om zelf te leggen voor malig of meerder malen te gebruiken, na gebruik kan u ze eventueel eenvoudig wegwerpen. Voorzien met of zonder een vooraf aangebrachte beschermende dunne pvc plastiekfolie op de bovenkant van het tapijt. Ons beurstapijt , kan heel breed worden ingezet, dit evenemententapijt, is ideaal te gebruiken voor gang paden op beurzen, het beschermen van een pas gegoten vloer, als loper op uw trouw of bv het beschermen van uw sportvloer. Overzicht van materiaal verhuur die dienen als plaatsing op een feest, huwelijk, bedrijfsbeurs of bij de professionele organisatie van een trouw evenement.


Ons beurstapijt , evenemententapijt, kantoortapijt, projecttapijt en de tapijttegels voldoet aan hoge kwaliteitseisen en beschikt standaard over een brandcertificaat. AL meer dan jaar, staan wij ten diensten van de evenementensector. Elk specifiek idee dat jij hebt over het beurstapijt , brengen wij in uitvoering.

Ook bij de vloerbekleding van kleinere oppervlaktes, zoals die van stands, staan wij voor je klaar. Voor advies kun je altijd bij ons aankloppen: dankzij ruim jaar ervaring weten wij precies welk beurstapijt jij nodig hebt bij je beurs! Het doet dat met de lancering van de Rewind-campagne, een concept voor recycleerbaar beurstapijt. Beaulieu Flooring Solutions, de vloerendivisie van de Beaulieu International Group (B.I.G.), met onder andere vestigingen in Wielsbeke, Oostrozebeke en Kruisem, heeft zopas het recycleerbare Rewind-concept gelanceerd. Het gaat om verschillende lengtes die overgebleven zijn van rollen.


Bulik heeft meer dan jaar ervaring in het bouwen van klassevolle beursstanden voor (inter)nationale vakbeurzen. Expertise: hybride standenbouw. Het Carpet4Events evenemententapijt is brandvertragend en wordt standaard met top-folie geleverd. Het tapijt van uw dromen kopen?


Ontdek Vlaanderens grootste tapijtwinkel en vind moderne en klassieke tapijten bij Tapijtcenter Zingem, Gent! Made in West - Vlaanderen. Ontdek ons ruim assortiment tapijten in onze toonzaal te Zarren, Kortemark, uw à la carte dealer voor West - Vlaanderen. Naast beurstapijt , levert GJ Floors ook tapijt voor uw kantoor of showroom.


Altijd de allerlaagste prijzen en allerscherpste aanbiedingen. Buiten de verkoop van beurstapijt kunnen wij u ook dubbelzijdige tape aanbieden. Tevens kan Eventfloors ook instaan voor de plaatsing - recyclage en verwijdering van uw evenemententapijt.


Ons beurstapijt is bovendien 1 recycleerbaar, zo kan u de ecologische voet afdruk van uw event drastisch verminderen.

Ben je geïnteresseerd in één van onze diensten? Neem contact op met Cover Flooring. In de grooste gordijnen- en vloerenwinkel vind je altijd een product dat bij je past.


Bekijk hier voor meer informatie. Let op: FaillissementsDossier. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement. Wij maken gebruik van kwalitatieve stoffen en tapijten in verschillende kleuren. Van kerkloper tot beurstapijt , we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes in orde is.


Onze aankleding en drapages gebeuren op een professionele manier èn met gevoel voor kleur en stijl. Kijk onder het kopje opruiming. Beurstapijt blauw voor een evenement of feest.


Actie blauwe loper( geen tafelkleedje) prijs €per m² incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts