woensdag 30 januari 2019

Lijmplankjes muizen

Specialistisch advies nodig? Groot assortiment muizenvallen en klemmen om effectief muizen te bestrijden. Bekijk ons grote assortiment computermuizen van vele merken.


Muizenlijm is lijm tegen muizen , met een lijmplank kunt u hiermee muizen vangen met lijm. Onze specialisatie is muizen en ratten bestrijden zonder giftige stoffen en op een diervriendelijke manier.

Duurzaam, milieuvriendelijk, hygiënisch, veilig en effectief. Je hebt dan wel te maken met een echte muizenplaag. De folie dient van de muizen lijmplank afgehaald te worden en vervolgens kan de lijmplank op de juiste plek neergelegd worden. U kunt de lijmplank het beste langs de kant leggen of daar waar uitwerpselen zijn.


De lijm op de lijmplank droogt niet op en blijft dus altijd plakken. Met lijmplankjes muizen bestrijden. Vroeger was het gewoon om met deze lijmplankjes muizen te bestrijden.


Tegenwoordig is dat verboden en bent u strafbaar als u lijmplankjes gebruikt.

Toch mogen ze wel worden verkocht. Het gaat als volgt te werk. Soms zijn muizen net even te slim om netjes in een val of klem te lopen.


Met een lijmval zullen zij vast blijven plakken en niet meer kunnen ontsnappen. Ook is het oppervlak van een lijmval vaak groot waardoor de vangkans extra groot is. Wij bieden kant en klare lijm- en kleefvallen van diverse sterktes aan die u snel kunt opzetten.


Ik durf u te zeggen dat daarmee uw probleem niet opgelost wordt. Diervriendelijke muizen verjagen en vangen. Kies voor een effectieve kostenbesparende methode. Deze lijmplank is perfect om insecten en muizen mee te vangen. De kant en klare lijmval is klaar voor gebruik.


Door de speciale formule van de lijm droogt deze niet op. Handige lijmval om muizen en kruipende insecten weg te vangen. De Zapi Zap Trap is een kant en klare lijmval met aroma om muizen en insecten mee te vangen. Extra sterke hechtging waardoor ontsnappen.


Deze muizen lijmval kunt u herkennen aan de speciale lijm die wordt gebruikt, een lijm dat niet uitdroogt.

Wij verkopen een muizen lijmplank van onder andere het merk Victor. Daarnaast kunt u ook muizenlijm online bestellen. Verboden: muizen vangen met lijmplankjes Al jarenlang niet meer toegestaan: lijmplankjes die aan de bovenkant een kleverige stof hebben.


Vroeger werd in veel winkels na sluitingstijd een ononderbroken lint van lijmplankjes om voedselbewaarplaatsen gelegd. Als de muizen dan op het eten afkwamen, werden hun pootjes vastgelijmd aan de plankjes. Ratten en muizen kunnen voor overlast zorgen en brengen schade aan door de vervuiling met uitwerpselen, door hun geknaag, door het opeten van voedsel. De overlast brengt de gezondheid van de mens en dier in gevaar.


Strooi peper op plaatsen waar de muizen steeds weer een weg naar binnen knagen. Dit kan ook tussen plafond en vloer. Ook kun je proberen om muizen af te schrikken door kattenharen neer te leggen bij ingangen. Muizen zijn erg goede klimmers en klimmen dan ook vaak via de spouwmuur naar een andere verdieping.


Muizen lopen altijd tegen de grond of muur aan met hun buik. Hierdoor sleept een muis een hoop stof en vuil mee in hun vacht. Lijmplankjes : niet gebruiken. Vaak nemen muizen dezelfde route in uw huis of pand en laten hierdoor sporen achter.


Ongedierte vangen en detecteren. Lijmvallen gebruiken tegen ongedierte is effectief! Lijm en lijmvallen zijn een zeer effectieve manier om ratten te bestrijden. Door het vaak grote oppervlak is een vangst zeker en voorkomt u dat de rat het lokaas.


Kant en klare muizen lijmplankjes zijn eenvoudig en snel toepasbaar om muizen weg te vangen. De lijmplanken zijn reukloos en zonder gif en door de speciale formule droogt de lijm niet uit. Ook kunt u gebruik maken van muizen lijmplanken met een speciale vanille geur waardoor de muizen sneller aangetrokken worden. En niet altijd zijn de muizen meteen dood door een muizenval, dompel ze dan onder en bak water, want dan lijden ze minder lang. Ik hoop dat U er wat aan heeft, bij mij heeft het geholpen, en de oogst was ongeveer muizen , totdat ik alle gaatjes had gevonden en gebarricadeerd dus het kan soms even duren.


Nu is het huis gelukkig weer muisvrij. Ik ben van de muizen af geweest een tijdje, toen ik op een dag thuis kwam (ik was een paar dagen weg geweest), toen merkte ik aan mijn hond dat er muizen waren, die ging meteen op speurtocht en overal ruiken, hij werd helemaal wild. Probeert kasten naar voren te trekken, alles moet aan de kant, hij sleurt echt alles weg, om maar op DE plek te komen.


Ik heb in het verleden al eerder met lijmplankjes gewerkt dus ik had enigszins een beeld van wat ik mocht verwachten, ik heb het eerst met uitsluitend korrels geprobeer ook bij jou besteld. Het resultaat van alleen korrels is echter niet goed na te gaan aangezien je slecht na kunt gaan hoeveel muizen je er daadwerkelijk mee gevangen hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts