maandag 14 januari 2019

Leidingklem

Leidingklemmen voor fabrikanten en groothandel. Een slangklem of leidingklem wordt gebruikt om een slang waar (vervuild) water doorheen loopt stevig te bevestigen. Dit voorkomt lekken of losraken van de slang.


Leidingklem

De klem verhoogt de veiligheid en verkleint de kans op (water)schade aanzienlijk. Voor ieder type slang hebben wij een geschikte variant. Aanlasplaten voor enkele leidingklem zware serie Toon producten. Montage rail MRToon producten. Moer voor montagerail Toon producten.


Afhaalbalie Afhalen is alleen mogelijk ná bestellen en betalen via onze webshop. Geopend op werkdagen van 8. Mikalor rvs leidingklem breedte 15mm. Rvs leidingklem voor buizen en kabels. Leiding klemmen worden vooral gebruikt voor het bevestigen van leidingen, pijpen en elektrische bekabeling.


Leidingklem

Contact Contact Onze medewerkers helpen je graag verder. Bel, mail of chat met ons. Specialist in buis klemmen. Standaardproducten altijd uit voorraad leverbaar! Een leidingklem wordt gebruikt om hydrauliekleidingen op een nette manier spanningsvrij te monteren.


Hydrauliekleidingen en leidingklemmen online bestellen bij INDI In het assortiment van INDI vindt u een ruim aanbod aan hydrauliekleidingen en leidingklemmen. Voor u hebben we een ruime keuze aan leidingklemmen in ons assortiment. U kunt kiezen uit enkele of dubbele leidingklemmen. Ook hebben wij diverse reserve onderdelen voor een leidingklem zoals: schroefplaten, dekplaten, aanlasplaten en bouten in RVS of staal.


Leidingklem

Losse schaalhelften zijn van polypropyleen (PP), polyamide (PA) en aluminium. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Meld u aan voor onze INDI-nieuwsbrief. U ontvangt deze nieuwsbrief keer per maand. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om.


Deskundig advies en snelle levering. Fabory levert de beste kwaliteit ABA producten Verzending binnen uur Betalen. Roestvrijstalen band W(AISI) voorzien van EPDM rubber.


Leidingklem

De band is 12mm bree mm dik. Op de plaats van het schroefgat is hij verstevig daar ongeveer mm dik. Eerder verkocht ik ook leidingklemmen van dit type die nogal wat goedkoper waren.


Te gebruiken voor diverse doeleinden o. Kabels langs het frame geleiden. De DL klem is een klassieke leidingklem welke voorzien is van een boorgat versteviging. Deze klem is uitermate geschikt voor het bevestigen van slangen, kabels en draden.


Vandaag voor 17:bestel morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts