vrijdag 11 januari 2019

Terrasverwarmer zonder rood licht

Binnen twee werkdagen bij u thuis! Specialistisch advies nodig? Op zoek naar terrasverwarmers? Bestel ze voordelig via onze website!


De uitvoeringen met afstandsbediening hebben zelfs drie standen.

Heatscope terrasverwarming: Exclusief design zonder rood licht Alle Heatscope terrasverwarmers zijn standaard voorzien van minimaal standen. XXL Korting - Alles op Voorraad! Harcosun Low Glare staat voor minder licht zonder warmteverlies.


Een Harcosun elektrische terrasverwarmer levert meteen na inschakelen een lekker warm terras zonder irritant licht. Door het speciale IR kleurfilter verminderd het licht in model Low Glare en in de uitvoering Ultra Low Glare zonder in te boeten op infraroodwarmte. Dé reden om een terrasverwarmer uit de nieuwe Eurom Golden Shadow serie te kopen, is het feit dat deze elektrische terrasheater geen fel rood licht afgeeft, zoals andere terrasverwarmers dat vaak wel doen.

Terrasverwarmers zonder licht. Lekker warm maar dat hinderlijke rode licht ! Het kan ook anders… Wij leveren diverse elektrische infrarood terrasverwarmers waarbij wel het comfort van infraroodwarmte kan worden genoten maar dan zonder het vervelende licht. Hoewel de naam anders doet vermoeden, betekent infrarood niet dat het rood licht is. En dat is precies wat een terrasverwarmer voor elkaar krijgt!


Infrarood is de naam voor de warmtestraling. De naam verraadt al wat het is, een warme strip. De donkerstraler is een terrasverwarmer , welke het zelfde werkt als een radiator. De zomer heeft ons niet zo veel mooie avonden gebracht, maar wellicht dient zich nog een mooie Indian Summer aan. Het weer hebben we echter niet in de hand.


Om toch langer te genieten van het buitenleven is er een verscheidenheid aan infrarood terrasverwarming op de markt. Met trots onze best verkochte terrasverwarmer. De Eurom Outdoor Heatpanel elektrische terrasverwarmer geeft, in tegenstelling tot de meeste terrasheaters, geen bijkomend licht af door gloeielementen, maar enkel warmte. Het meest uitgebreide assortiment terrasverwarmers. Kom de warmte voelen in onze showroom.


De meest kenmerkende eigenschap van een infrarood heater is het licht dat er vanaf komt.

Dit wordt soms als erg storend ervaren en men wil dan graag uitwijken naar een alternatief met geen of minder licht. Hiervoor zijn voldoende alternatieven: met wit licht en zelfs geen licht. Kies uit producten vanaf € 195.


De hoeveelheid licht word in hoge mate bepaald door de kwaliteit van de lamp en gebruikte filters. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment heaters. Meer geluksmomentjes buiten! Omdat ’t elektrisch is, is ’t ook zuinig. Het kost hooguit Eurocent per uur.


EuroMac terrasverwarmer outdoor heatpanel RC beste terassverwarmer voor jou? Deze heater heeft maar stand. De black power infrarood heaters zijn voorzien van een elegante strak design zonder bijkomend licht. Kijk voordat je een terrasverwarmer aanschaft goed na hoe groot het oppervlak is dat je wilt verwarmen.


Met de Low Glare lamp wordt tot minder rood licht uitgestraald. Houd daarnaast rekening met het feit dat de wind een sterke invloed heeft op de warmte-intensiteit van een terrasverwarmer. Dus nu kan uw balkon in het appartementcomplex zonder probleem verwarmd worden. Maar ook uw terras, dakterras etc.


De terrasverwarmers met het rode licht kennen wel allemaal wel. ComfortSun is ontwikkeld en gefabriceerd in Duitsland en kent alle TüV keuringen. Harcosun Ultra Low Glare De opvolger van onze bestseller, minder licht zonder warmteverlies.


De toevoeging “infrarood” is dus eigenlijk geheel overbodig. Een deel van IR-A kortgolvig infrarood geeft in meer of mindere mate ook zichtbaar licht vrij dat varieert van geel – oranje tot zacht rood licht afhankelijk van merk en type van de infrarood lamp. Moderne elektrische terrasverwarmers werken met hoog rendement middengolf of kortgolvig infraroo ofwel IR-A en IR-B.


Dit elektrische model is van aluminium met metaal geeft een goede warmte af tot max.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts