dinsdag 23 april 2019

Ariens zitmaaier

Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust. De grootste collectie zitmaaiers hier! Zitmaaiers tegen de laagste prijzen. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Morgen al in huis vanaf €1.

De extra zware vooras is nagenoeg onbreekbaar in de meest extreme terrein omstandigheden. Ariens Czitmaaier compleet van € 6. Geluid reducerende motorkap De nieuwe vormgegeven motorkap is dubbelwandig en reduceert het geluid. Door de herpositionering van de middenconsole en motorkap is er 40mm meer beenruimte gecreëerd. Tussentijdse wijzigingen van modellen, specifi caties en prijzen worden voorbehouden.


Om je beter en persoonlijker te helpen maken wij gebruik van cookies. Prijzen zijn inclusief BTW. Je kan zelf beheren welke cookies je toestaat of weigert, klik daarvoor op nu instellen.

De compleet nieuwe IKON-X Zero-Turn zitmaaier is ontwikkeld om ver boven zijn prijsniveau te presteren. U krijgt meer kwaliteit, comfort en professionele eigenschappen dan in welke andere zitmaaier in deze klasse. Een voor de aandrijving van de messen, zoals de meeste andere zitmaaiers, en een aandrijving aan de achterzijde voor diverse accessoires. Positie 1: in deze stand worden de messen ingeschakeld. Een hoogwaardig product welke voldoet aan, en veelal overtreft al uw verwachtingen.


Met de APEX leggen we de lat hoger want voor deze krachtpatser is elk doel haalbaar. Bent u opzoek naar een comfortabele zitmaaier voor grote oppervlakken met eventueel hoog gras? Dan is de tuintractor de ideale machine voor u! Er zijn verschillende modellen zitmaaiers te verkrijgen, maar een ding is zeker, het maaien wordt een stuk eenvoudiger met een kwalitatief goede machine! Zwevend maaidek met een stootrand van 5mm voor bescherming. De 4WD-serie is een ga overal, maai overal tuintrekker in staat om steile hellingen te beklimmen, oneffen heuvels te doorkruisen en te rijden door ruw en drassig terrein.


Alle zitmaaiers vind je op beslist. Bestel snel jouw tuingereedschap. Zgan ariens 2cilinder zitmaaier. Loopt en maait als nieuw gelieve te bieden gaat weg als bod ok is.


Check out our lawn and snow product lines and find a local dealer. Uw ervaring op onze site is een prioriteit. Gebouwd volgens de hoogste specificaties en voorzien van heel veel unieke eigenschappen die u op geen enekele andere zitmaaier vindt.

Precisie kogellagers worden zowel in de wielen als de stuurinrichting gebruikt. Luxe stoel, hoge rugleuning. Kawasaki FR 651V 2cil motor.


Tevens zijn ze uitgerust met ’s werelds beste maai- en opvangsysteem. Bij dit beproefde ontwerp, gebaseerd op kerncomponenten van de Gravely Pro lijn, is geen detail over het hoofd gezien. Zo zijn de hoogste niveaus van prestaties en duurzaamheid gegarandeerd.


AKTIE Brandstofsoort: jaar, maanden geleden – Mijdrecht (Utrecht). Revolutionaire geluid reductie. De EMulcher zitmaaier is de ideale combinatie tussen een perfecte maaibeeld en verbluffend gebruiksgemak. De PRO uitvoering heeft een toerentalverlagings set en een antivibratie systeem.


Bovendien kan er een spat kap op gemonteerd worden. Voorzien van een borstelkoppeling, die ervoor zorgt dat de borstel stilvalt indien nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts