maandag 15 april 2019

Tondeuse 0 2 mm

Alle haren op gelijke lengte. Specialistisch advies nodig? Bestel veilig en eenvoudig professionele tondeuses. Achteraf betalen mogelijk. Toe aan een zachte en gladde huid?


Tondeuse 0 2 mm

Vergelijk alle scheerapparaten snel en gemakkelijk op Vergelijk. Door met je duim te schuiven over het touch gedeelte kun je de scheerlengte hoger of lager instellen waarna de scheerkam vanzelf omhoog of omlaag gaat. Er worden opzetkammen meegeleverd en je kunt in lengte scheren van ,mm tot maar liefst cm. De opzetkammen zijn best stevig maar wel van plastic.


De tondeuse is bij uitstek het apparaat dat geschikt is voor het verwijderen van hoofdhaar. Tondeuses koop je eenvoudig online bij bol. Bovendien kan je zo een tripje naar de kapper besparen. Welke de beste tondeuse is voor jou, ligt aan de verschillende extra functies die voor jou van belang kunnen zijn.


Tondeuse 0 2 mm

De allerbeste tondeuses zijn van Wahl, Moser en Andis. Met een tondeuse kun je zelf je hoofd- en lichaamhaar perfect in model scheren. Wij verkopen alleen tondeuses. Deze sterk uitgevoerde tondeuse staat garant voor een lange levensduur en scheert tot maar liefst op 0. De krachtige pivot motor levert een dubbele snelheid in vergelijking met gewone tondeuzes. Als het haarlengte gaat, is er een heel duidelijk verschil tussen een kapsel van ,millimeter en millimeter.


Ga dan voor een kniplengte van millimeter of korter. Wil je een tondeuse kopen? Met extra’s, bijvoorbeeld een snor- of baard opzetkam? Misschien wil je een speciale baardtondeuse, of zoek je een bepaald merk, bijvoorbeeld een Remington tondeuse of een Wahl tondeuse. Draai het instelwiel om de gewenste lengte in te stellen.


Of gebruik de trimmer zonder kam voor een glad trimresultaat van ,mm. Bespaar tot wel via kiesproduct. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Het professionele Wedge snijmes voor een gladder knipresultaat is nog beter verstelbaar dankzij de handige verstelhendel van 0. Bij Voorkappers groothandel vinden wij het belangrijk dat professionele kappers voor de scherpste prijs vinden wat ze zoeken.


Kom je er niet uit met bestellen of mis. Bestel de beste trimmers nu bij WAHL. Gebruik je hem alleen voor hoofdhaar of ook voor andere lichaamsbeharing? WAHL Trimmers Diverse Stijlen Top kwaliteit Ruime keuze Altijd binnen dagen bezorgd Lees meer! Een tondeuse heeft namelijk instelbare mesjes of opzetstukken, waarmee je de gewenste kniplengte instelt.


Tondeuse 0 2 mm

De kniplengtes verschillen per tondeuse , dus bedenk voordat je een tondeuse aanschaft wat voor jou een gewenste kniplengte is. Gebruik de knoppen om de lengte die je wilt nauwkeurig te selecteren en te vergrendelen. Van een kappers tondeuse tot een handig formaat, door het ruime assortiment zal je altijd slagen. Kies uit meer dan lengte-instellingen.


Of je de tondeuse professioneel gebruikt in een kapperszaak of gewoon voor thuis, je moet kunnen vertrouwen op de kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts