dinsdag 16 april 2019

Haagbeuk kwekerij

Vergelijk hagen op Beslist. Al onze rode en groene beukenhagen komen van onze eigen kwekerij. Beukenhaag van eigen kwekerij. Bij ons krijgt u altijd haagkwaliteit geleverd. Dit wil zeggen dat de planten tot onderaan de stam takken hebben, die zo uitgroeien dat u van onderaf aan een mooie volle haag krijgt.


Voor in uw beukenhaag kunnen wij de gewenste beukenplanten leveren.

Deze worden ook vaak haagbeuk genoemd. Ook voor mooie solitaire beukenbomen kunt u bij ons terecht. Wij hebben diverse leibeuken, vormbeuken en diverse soorten beuken zoals zuilbeuken en treurbeuken.


De beukenhaag wordt vaak verward met de haagbeuk. Ze lijken op elkaar, maar kennen toch wel degelijk verschillen. Zo behoren de beukenhagen tot de familie van de beuken, terwijl de haagbeuk tot de familie van de berken behoort.


Daarnaast groeit de haagbeuk een stuk sneller dan de beuken haag en is ook het blad verschillend van vorm. Koop je haagbeuken eenvoudig online bij Kwekerij Online.

Wel loopt de haagbeuk eerder uit in het voorjaar, namelijk rond april. In het voorjaar en de zomer zijn de bladeren groen van kleur en verschijnen er vrij onopvallende vruchtkatjes. In de herfst verandert deze kleur naar geel.


Koop de haagbeuk , verkrijgbaar in verschillende hoogtes, makkelijk en snel bij Kwekerij bomenenzo. Alle planten in het assortiment van Haag-Heg zijn met zorg grootgebracht. De verschillende beukenhagen zoals de Fagus Sylvatica en Fagus sylvatica Atropunicea zijn erg scherp geprijsd! Haagbeuk van eigen kwekerij. Naast de beukenhaag bieden we ook verschillende haagbeuken aan, ook wel Carpinus betulus genaamd.


Er is veel mogelijk betreft lengte, hoogte, enkele of dubbele rij voor uw beukenhaag. Bos- en haagplantsoen, al jaar topkwaliteit. Heeft u weinig tijd of geen zin om uw beukenhaag bij ons op de kwekerij af te halen? Wij kunnen uw beukenhaag bij u thuis bezorgen!


Bezorgdatum en tijdstip is altijd in overleg met de klant. Naast onze bezorgservice kunnen wij uw beukenhaag eventueel ook voor u aanplanten. Gemelde prijzen zijn onder voorbehou wegens schaarste kunnen deze prijzen tijdens het seizoen wijzigen! Leveringen geschieden onder het voorbehou zolang de voorraad strekt!


Haagplanten al vanaf € online.

De webshop met alle maten en Groene en Rode beukenhaag en haagbeuk. Wij leveren direct van de kwekerij , dus zijn we goed en goedkoop. Bij Kwekerij Online bieden wij alleen maar kwalitatief goede beukenhagen aan. Doordat wij deze op voorraad hebben is het snel leverbaar. Wilt u een beukenhaag of haagbeuk kopen?


Dan bent u bij Kwekerij Online aan het goede adres! Bestel ze gemakkelijk en snel online. Wanneer u graag advies wilt of heeft u moeite met het uitzoeken? Als de Carpinus betulus jaarlijks gesnoeid wordt, blijft het blad tot ver in de winter aan de boom blijft hangen maar wordt wel bruin.


Doordat de haagbeuk makkelijk te snoeien is, kan men deze makkelijk op maat houden en is dan ook overal toepasbaar. Beuk en haagbeuk zijn twee totaal verschillende boomsoorten die elk tot een ander geslacht behoren, De inlandse beuk (Fagus Sylvatica) behoort tot de Fagaceae of beukenfamilie. Naast beukenhaag en haagbeuk leveren wij ook tal van andere prachtige planten om een haag mee te maken.


De haagbeuk behoort tot de Betulaceae of berkenfamilie. Dit omdat onze trouwe leveranciers van beukenhaag ook andere haagplanten kweken. Elke plant heeft weer eigen voordelen en uitstraling in de tuin.


De rode en groene beukenhaag planten, fagus sylvatica en fagus sylvatica atropunicea,worden op onze eigen kwekerij geteeld. Vanaf heden is het ook mogelijk om taxushaag, taxus baccata, planten bij ons te bestellen. Bij heg en haag kwekerij de groene kraai Lewedorp (Zeeland) verkoopt planten voor een nieuwe heg of haag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts