vrijdag 19 april 2019

Bodemzuiger

Voor 16:3 morgen in huis. Hoge kwaliteit en gratis geleverd. Automatische bodemzuiger op filteruitgang. Deze zuiger is niet veel anders dan de automatische vacuümzuiger. Het verschil zit in de manier van aansluiten.


Bodemzuiger

In tegenstelling tot de vacuümzuiger wordt deze bodemzuiger aangesloten op de nozzle van de filterinstallatie. Ook wel de perszijde genoemd. Deze bodemzuiger reinigt de bodem zelfstandig. Bladeren, zand en insecten worden automatisch van de bodem opgezogen. De bodemzuiger wordt aangesloten op de zandfilterpomp met een flexibele verbindingsslang.


Het vuile water wordt door de kracht van deze pomp opgezogen langs deze stofzuigerslang. Bodem stofzuiger - Met deze handige bodemzuiger kun jij eenvoudig je zwembad schoonmaken. Een zwembad in de tuin is leuk, maar vergt wel onderhoud. Niet al het vuil krijg je met een schepnet van de bodem, maar met behulp van deze effectieve bodemzuiger krijg je ook de kleine vuildeeltjes weg. Stofzuigermond met zijborstels om gemakkelijk de bodem en de wanden kan schoonmaken.


Bodemzuiger voor grotere zwembaden Bodemzuiger voor de grotere zwembaden. Extra brede (46cm) bodemzuiger , super goede kwaliteit met brede zuigmond. Heeft u een bodemreiniger voor uw aquarium nodig?


Houd uw zwembad schoon met een automatische bodemzuiger. Uw zwembad schoon houden hoeft geen probleem meer te zijn met de automatische bodemzuiger. De inspanning is minimaal en het resultaat maximaal. U hoeft namelijk weinig te doen om uw zwembadbodem binnen afzienbare tijd weer helder en schoon te krijgen.


Kokido verzwaarde bodemzuiger halve-maan. Deze stofzuigervoet in de vorm van een halve maan is een borstel met universele stofzuigeraansluiting (38mm). Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar, waardoor er voor ieder zwembad een oplossing is. Hiervoor kunt u het beste een automatische bodemzuiger gebruiken.


Dan is een elektrische bodemzuiger voor u ideaal. Een robotzuiger doet het werk voor u, zonder dat u ernaar om hoeft te kijken. In enkele uren reinigt de bodemzuiger geheel zelfstandig u gehele zwembad. Het enige dat u hoeft te doen is genieten van uw zwemba met een heerlijk schone bodem dankzij uw elektrische bodemzuiger.


Bodemzuiger

Deze verzwaarde bodemstofzuiger is perfect voor de reiniging van de bodem en inlooptrap van uw zwembad. De zuiger is eenvoudig te gebruiken met behulp van een telescoopstang. Door de borstels aan de zijkant en onderkant kunt u gemakkelijk het vuil uit uw zwembad halen, wat zorgt voor een optimaal resultaat. Fairlocks bodemzuiger voor het zwembad. Al meer dan jaar de best verkochte bodemzuiger voor het zwembad en zeer populair bij de professionals.


Onverwoestbaar en geschikt voor dagelijks gebruik. Met zijn breedte van 48cm kan hij ieder zwembad reinigen. Whirlpool of opzet zwembad bodemzuiger. Eenvoudig de tuinslang op de meegeleverde kopeling aansluiten en klaar is kees. Wordt het tussenstukje om de bodemzuiger te bevestigen aan de telescopische buis ook apart verkocht?


Dit weekend is er bij ons nl. Alvast bedankt voor de feedback. Vuil op de bodem van het zwembad? Zwembad stofzuiger voor kleine en grote zwembaden. TOP keuze zwembad stofzuigers nú met flinke korting!


Deze handzame bodemzuiger is ideaal voor het reinigen van uw Intex zwembad. U sluit uw tuinslang aan op de bodemzuiger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts