donderdag 11 april 2019

Blokhut inclusief montage

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! Wij hebben onze eigen montageploegen en machines. Daarnaast verzorgen wij het transport en de nazorg.


Wij geven jaar garantie op houtrot mits vrij van aarde. Een blokhut laten plaatsen?

Wij bieden u de service om uw blokhut professioneel te plaatsen! Indien u niet uit het juiste hout gesneden bent, is het opbouwen van een tuinhuis een intensieve en tijdrovende klus. Wij kunnen de montage van uw tuinhuis geheel voor u verzorgen.


U kunt uiteraard ook zelf uw blokhut monteren. Zorg, vóór de start van de montage , voor een vlakke en egale ondergrond die in alle richtingen waterpas is. Dit is essentieel voor de stabiliteit van uw blokhut. Een goede fundering houdt de wanden, het dak en deuren op zijn plaats en is bepalend voor de levensduur van uw blokhut.


We hebben uiteenlopende standaard modellen in de aanbieding, maar kunnen elk model tuinhuis leveren als maatwerk naar uw eigen ontwerp zodat deze precies aan uw wensen voldoet.

Bescherm uw wandplanken tegen de zon wanneer de montage langer duurt, vooral de gordingen, want die moeten het laatst worden gemonteerd. Maakt u zich geen zorgen om regen! Laat uw blokhut installeren door de specialist! Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Kiest u voor een geïmpregneerde blokhut , blokhut met veranda, of gaat u uw constructie zelf schilderen? Dit betekent dat u de blokhut na levering direct kunt monteren, en direct kunt gebruiken. Het is echter wel van belang dat uw blokhut voldoende behandeld wordt, ook na montage. Kromgetrokken en gebogen hout is nooit een probleem, als u het tegenkomt. Heeft u een blokhut , tuinhuisje, prieel of overkapping aangeschaft en wilt u deze op de juiste manier in uw tuin plaatsen?


Het aanmeldingsformulier voor montage houtprojecten. U wilt een blokhut of overkapping laten plaatsen? Of door ons een vlonder of schutting laten bouwen? Aan de hand van eenvoudige vragen met eventueel als verduidelijk het toevoegen van foto’s. Op zoek naar een prachtig tuinhuis, prieeltje of houten garage?


Blokhut montage – zelf doen of laten doen? De houten garage op maat bestellen is natuurlijk ook mogelijk.

Meestal krijgt u eerdere een vergunning voor een houten garage. De onbehandelde houtlook geeft dit model een strakke uitstraling. Een houten garage kost een fractie dan die van een betonnen garage.


Wat dit model uniek maakt is dat de ramen en deuren zowel links als rechts te plaatsen zijn. Fonteyn levert dit model inclusief dakleer. Waar op letten bij het kopen van een blokhut.


Voordat u een blokhut of tuinhuis aanschaft zijn er een aantal zaken waar u op dient te letten. Past u beoogde tuinhuis bijvoorbeeld wel in uw tuin?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts