woensdag 10 april 2019

Kapschuren showroom

Gratis levering bij u aan huis! Meer dan 1modellen in de showroom , kom langs voor inspiratie voor uw tuin! Al ruim jaar actief op de markt. Kapschuren met inpandige berging.


Alle kapschuren vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw tuinhuisjes.

Breng een bezoek aan onze showroom en ruim opgezette showterrein en ontdek de vele mogelijkheden die een kapschuur van Fonteyn u biedt. Door ons uitgebreide en breed uitgestalde assortiment heeft u direct een duidelijk beeld van onze uitgebreide collectie aan tuinhuizen en kapschuren. Gebruik de kapschuur als overdekt terras, hobbyruimte, opslagplaats of carport. Binnen vijf weken geleverd. Bekijk de kapschuren in de showroom in Emmen.


Van beide modellen kapschuur staat een showmodel opgebouwd in onze showroom. De kapschuur is leverbaar in serie Douglas-line en serie Cottage Lounge met eiken staanders. U kunt ook bij ons terecht voor op maat gemaakte producten, denk hierbij aan bijvoorbeeld een op maat gemaakte kapschuur of hout in speciale afmetingen.

Welke keuze u ook maakt, u bent verzekerd van een kapschuur met een lange levensduur. Een kapschuur online bestellen. U vindt een compleet overzicht van de diverse kapschuren en overkappingen op onze gebruiksvriendelijke website.


Het bestellen van de kapschuur van uw keuze doet u eenvoudig en snel via de webshop. De kapschuur Comfort bestaat uit vakken en is standaard uitgevoerd met palen van 12x12cm. Standaard geleverd met shingles als dakbedekking (met jaar garantie). De hoogte aan de achterzijde is ca. De doorloophoogte aan de voorzijde is ca.


NuBuiten is specialist in kapschuren , in een grote variatie aan modellen en prijsklasses. Geldersche Houtbouw is de specialist in houten bijgebouwen: mantelzorgwoningen, houten schuren met overkapping, tuinhuizen en paardenstallen. Van ontwerp tot realisatie. Voor het kopen van een blokhut, tuinhuis, veranda of carport bent u bij Blokhutwinkel aan het juiste adres.


Groot aanbod aan kwalitatieve kapschuren tegen de beste prijs. Om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden en de ervaring die een kapschuur met zich mee brengt hebben wij voor u de mogelijkheid om een aantal kapschuren te bekijken in onze gloednieuwe showroom. Op onze beneden verdieping vindt u meerdere kapschuren. Trendhout ontwikkelt, produceert en levert een exclusief programma tuinproducten van Douglas hout. Voor een exclusieve kapschuur , veranda, een zadeldak, een buitenverblijf of een terras overkapping bent u bij Trendhout aan het juiste adres.


U bent van harte welkom om onze nieuwe overdekte showroom te bezoeken en onze kwaliteit en mogelijkheden te komen bezichtigen.

Dit model zorgt voor een landelijke, maar ook voor een moderne sfeer in uw tuin. Bij Tuinbeurs Nederland maken we prachtige kapschuren van lariks douglas hout. Omdat we werken vanuit onze eigen blokhutten- en houtbouwfabriek maken we alles voor u op maat. Ons assortiment bevat sfeervolle kapschuren , maar ook praktische en duurzame kapschuren.


Het is allereerst belangrijk dat u zich goed realiseert waarvoor u de kapschuur gaat gebruiken. De berging met overkapping kunt u namelijk voor veel doelen gebruiken. Onze specialisten helpen u graag bij de keuze van een kapschuur die aansluit bij uw wensen. Uitgevoerd in Lariks kantrechte planken en met gebruikte keramische dakpannen. Drentse kapschuur , afmeting 750×450cm.


Houtbouw is onze specialiteit, dus leveren wij ook exclusieve houtbouw in de vorm van een buitenverblijf, paardenstal, kapschuur , gastenverblijf of een riant buitenhuis in een stijlvolle uitstraling, zodat deze goed past bij uw omgeving. De keuze voor een kapschuur geeft uw tuin de nodige extra mogelijkheden. Maar dan wilt u natuurlijk wel kunnen kiezen uit een breed assortiment. Smaken verschillen tenslotte.


Maar er is ook een zeer praktische kant waarom een breed assortiment wenselijk is. Verschillende tuinen betekent ook verschillende beschikbare ruimtes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts