donderdag 25 april 2019

Jacuzzi verbruik

De grootste collectie zwembaden! Zwembaden tegen de laagste prijzen. Hoeveel verbruikt een jacuzzi ? Hoe kan je jouw energieverbruik en -kosten drastisch verlagen?


De wellness expert bij Abisco deelt de belangrijkste tips. Maar we kunnen er wel een globale berekening op loslaten.

Stroomverbruik van een jacuzzi. Het verbruik van een jacuzzi wordt door veel verschillende factoren beïnvloedt. Denk hierbij aan de locatie, het seizoen, gebruiksfrequentie, de isolatie en de soort jacuzzi.


Om het water in je bubbelbad te verwarmen heb je energie nodig. Door het speciale energiezuinige ontwerp van elke HotSpring jacuzzi kunt u zonder zorgen over de verbruik kosten genieten. Gemiddeld koelt het water in de jacuzzi zo’n graden Celsius per dag af. Met deze gegevens zou u dus uit kunnen rekenen hoeveel stroom uw jacuzzi verbruikt.


Heb je na het lezen van dit artikel nog steeds wat je twijfels over de eventuele aankoop van de opblaasbare jacuzzi omwille van het verbruik (Opblaasbare jacuzzi verbruik )? Neem dan zeker contact op met de aanbieder van je favoriete model.

Hij of zij zal je vast meer specifieke informatie kunnen geven over het verbruik van jouw favoriete model. Ik heb pas geleden een jacuzzi gekocht. De info was een stroom verbruik van ongeveer euro per uur.


Vaag verhaal met allemaal tegenstrijdigheden. Gas is VEEL goedkoper maar “Investeringen in dergelijke Jacuzzi en bubbelbad verwarmingsmethoden zullen zichzelf niet of amper terug verdienen. Tevens zal een goede Jacuzzi alle techniek aan boord hebben om zo efficiënt mogelijk met energie om te gaan.


Beste Allemaal, Graag zou ik een paar tips willen van mensen die buiten jacuzzi hebben personen wat zijn de extra kosten gemiddeld per maand aan stroom. Wat verbruikt een jacuzzi ? Verbruik opblaasbare jacuzzi. Gezien de prijs die we in Nederland betalen voor water is het waterverbruik van een opblaasbare spa een vrijwel verwaarloosbare factor. In Nederland is nergens de prijs voor een kuub water hoger dan euro. Dat betekent dat je voor een tientje al een behoorlijk bubbelbad kunt vullen.


Je kunt inderdaad de kosten enigszins drukken door de jacuzzi via een cv-ketel te verwarmen. Nog beter en uiteindelijk helemaal goed voor het milieu en PORTEMONNEE is het verwarmen van de jacuzzi dmv zogeheten heatpipes. Hottubs, jacuzzi ’s of spa’s zijn super grote stroomverbruikers. Het stroomverbruik wordt vooral veroorzaakt door het op peil houden van de watertemperatuur en het filteren van het water in stand-by tijd én natuurlijk het verbruik tijdens gebruik van de jacuzzi. Oh, en nog een tip: trek de leverancier eerst na!


De jacuzzi branche staat er om bekend dat veel bedrijven over de kop gaan en dan sta je dus echt voor een groot probleem als er iets kapot gaat. De leverancier is verdwenen, niemand kent de fabrikant en onderdelen kunnen niet meer nageleverd worden.

Verder wordt het verbruik , spa groot of klein, ook laag gehouden doordat u zelf bepaalt wanneer u de jets aan- en afzet. In de categorie “ verbruik spa” scoren onze bubbelbaden dus goed! Genieten in uw eigen spa hoeft dus helemaal niet duur of milieubelastend te zijn… Integendeel!


Een HotSpring spa heeft een erg laag verbruik. Als vervolgens de jacuzzi ook niet volgens de regels van de kunst wordt schoongemaakt tussen twee baden door dan vermenigvuldigt de bacterie zich snel en kan de besmetting gevaarlijk worden. In je eigen jacuzzi ben je hier uiteraard zelf verantwoordelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts