dinsdag 9 april 2019

Legioblokken

Legioblock is een flexibel bouwsysteem van stapelbare betonblokken. Makkelijk en snel te plaatsen zonder bevestigingsmateriaal. Alle producten uit ons assortiment zijn KIWA-gecertificeerd.


Met ruim jaar ervaring en een productie en levering van meer dan 2. West Europa, de USA en Azië, mogen wij ons dé specialist en marktleider noemen.

Stapelblokken, legioblokken of nopblokken. Betonnen megablokken worden ook wel NOPBLOKKEN, STAPELBLOKKEN of LEGIOBLOKKEN genoemd. Met het scharnierblok kan elke gewenste hoek worden gemaakt.


Betonelementen worden gebruikt voor opslag van bulkgoederen zoals bijvoorbeeld zan grond of afval. Zeer scherpe prijs en kwaliteit. Reijnders bv uit boxtel (noord-brabant) biedt aan: grote partijen megablokken in diverse maten - zowel a als b-keus. Beter werkbaar, minder investeringskosten.


Hierdoor is de transportafstand altijd gering en kunnen de blokken voor de scherpste prijzen geleverd worden.

Van producent naar consument. U kan bij ons rechtstreeks aankopen en advies vragen zonder tussenpersoon : directe en duidelijke communicatie. Infra en Bouw levert megablokken tegen scherpe prijzen! Een megablok is duurzaam en economisch verantwoord. De betonblokken zijn verplaatsbaar en herbruikbaar.


Ze worden meestal toegepast om silo’s of andere opslagplaatsen te maken. Dam Beton biedt het grootste assortiment aan betonnen keerwanden, L-keerwanden met en zonder hak en wanden met steunberen. Constar is de grootste producent van betonnen bedrijfsvloerplaten. Wij produceren dagelijks betonblokken. We stapelen de Masterbloc stapelblokken los op elkaar waardoor ze gemakkelijk verplaatsbaar en eindeloos combineerbaar zijn.


Voor zowel tijdelijke alsook permanente constructiesystemen ben je bij Masterbloc aan het juiste adres! Please choose your country. Don’t worry if your country is not available, you can order with us!


Dit zijn allemaal verschillende namen voor hetzelfde product: een stapelbare grote betonblok die perfect is voor snelle verwerking. Bij ons heet die simpelweg: Breetonblok. Megablokken, stapelblokken, noppenblokken, legioblokken.

KokBlokken zijn de ideale oplossing om bepaalde ruimtes tijdelijk in te delen en kunnen onder andere worden toegepast als scheidings-, geluidswerende- en brandwerende. Grote Legoblokken (LEGO Soft) voor binnen en buiten. Deze reuze mega Legoblokken zijn gemaakt van zacht en veilig rubber. Voor kinderhoek en de kinderopvang. Binnen onze vaste samenwerking met de firma A. Wist u dat Inter-Beton betonnen legoblokken verkoopt aan zeer interessante prijzen?


Betonblokken hol 39x19x19cm voor €81. Actueel hebben we in meerdere centrales een grote voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts