dinsdag 9 april 2019

Betonplaten leggen

Betonplaten en Stelconplaten uit voorraad leverbaar. Bespaar tot wel via kiesproduct. SIMbeton betonplaten leggen. Voordat wij betonplaten leggen is het belangrijk dat de ondergrond goed in voorbereid.


U kunt betonplaten leggen met de heftruck. Maar u kunt ook betonplaten leggen met de autolaadkraan.

De betonplaten hoeven niet 1procent schoon te zijn. Instructie vóór het leggen van de betonplaten. Stap Stelconplaten leggen. Tijdens het plaatsen van de stelconplaten dient een voeg van mm. Dit kan eenvoudig door het plaatsen van afstand-houders.


Plaats daarbij één afstandhouder per scheidslijn tussen twee betonplaten en wel op het smalste punt. Samen met u brengen we in kaart welke betonplaten het meest geschikt zijn voor uw project. Daarnaast kijken we wat de verwachte belasting is en berekenen wij vervolgens de optimale maatvoering.


Wij egaliseren de onverharde paden en brengen een zandbed aan.

Voor betonplaten leggen hebben wij twee typen machines: elektrisch of met dieselmotor aangedreven. Het grote voordeel van de elektrische vacuüm lifter is dat hij geruisloos is en dat er geen uitstoot van schadelijke stoffen plaatsvindt tijdens het betonplaten leggen. Zowel de ondergron de bereikbaarheid en het doel van de betonplaten spelen een belangrijke rol.


Daarom is het belangrijk dat u de nodige vakmensen om u heen heeft die niet alleen kennis hebben van het product, maar ook van het plaatsen van betonplaten. Hieronder vindt u de meest actuele prijslijst van SlimBestraten. Daar kunnen wij van deze prijslijst meteen uw bestellijst maken.


De hieronder vernoemde prijzen zijn inclusief BTW. Tevens zijn betonplaten te combineren met keerwanden, silowanden, megablokken, multi blokken en nature blokken voor het maken van een sleufsilo. Deze betonplaat is gemaakt van de beste kwaliteit gewapend beton.


De voorbereiding op het leggen van betonplaten vergt enige kennis. Wij zijn specialisten in betonplaten leggen en beschikken over de juiste machines waarmee wij een kwalitatief bedrijfsterrein voor u kunnen verzorgen. Dankzij onze egalisatiemachines kunnen wij uw ondergrond kaarsrecht maken.


Daarbij trillen we de grond ook zo aan dat de betonplaten niet snel zullen verzakken. Neem dan contact op met ons, wij kunnen de betonplaten voor u leggen. In de loop der jaren heeft Nedabo B. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België. Met name in de agrarische sector worden de compacte betonplaten veel toegepast.


De agriplaat is een uitstekend en zeer betaalbaar alternatief voor straatstenen of andere verhardingsmaterialen. Het aanleggen van betonplaten is vakwerk.

Voor het aanleggen van betonplaten zijn meerdere werkwijze. De platen kunnen direct vanaf de vrachtwachten worden geplaatst, met een schranklader of doormiddel van een kraan. Lees hier meer over het aanleggen van betonplaten of bekijk hieronder de video’s. Onze service wordt helemaal compleet met de mogelijkheid van het leggen van de betonplaten. Uiteraard is zelf afhalen ook altijd een optie.


Groot assortiment betonplaten. Een Constar vloer is eenvoudig te leggen , weer op te nemen en te herleggen. Dan zijn betonplaten de ideale keuze. Met een betonverharding maakt u elk terrein weer goed begaanbaar, en dit voor alle types voertuigen.


Als het gaat om betonplaten leggen , verzorgen wij zowel de afwerking (de betonplaat zelf) als de funderingslaag. Stelcon betonplaten zijn te herkennen aan het merk Stelcon dat u altijd terugvindt in de bedrijfsvloer en stalen hoeklijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts