dinsdag 30 april 2019

Gardena accu grasschaar classiccut met telescoopsteel

Eerlijk advies van experts. Gardena Grasscharen koop je bij Wolfswinkel. Bekijk ons aanbod eenvoudig online. Specialistisch advies nodig? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Werk gazonranden moeiteloos bij met een accu - grasschaar van GARDENA.

Compleet assortiment, hoogwaardige kwaliteit. Met de GARDENA accu grasschaar ClassicCut met telescoopsteel kunt u uw gazon comfortabel en zonder kabels afkanten, zonder te bukken. De set heeft een draaibare telescoopsteel , waardoor u rechtop kunt snoeien.


De wielen zorgen dat de schaar gemakkelijker over het gras rijdt. De accugrasscharen liggen goed in de hand dankzij hun ergonomische handgreep. Accu grasschaar ClassicCut Li. Uit onze collectie gereedschap.


Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.

GARDENA (onderdeel van de Husqvarna Group) is het grootste merk in Europa op het gebied van tuinverzorging. Deze grasschaar werkt namelijk op accu , waardoor je niet handmatig hoeft te knippen. Met een gewicht van kilogram ligt de grasschaar tijdens het knippen niet zwaar in de hand. Hiermee knip je de graskanten weer strak of geef je een nieuwe vorm aan jouw buxus.


De messen zijn erg makkelijk verwisselbaar zonder dat je er gereedschap bij nodig hebt. De buxusschaar beschikt daarnaast over een krachtige Lithium-Ion accu waardoor je geen storende kabels. Morgen al in huis vanaf €167. Voor 22:besteld = morgen in huis. Door klanten beoordeeld met een 1. Voor 16:uur bestel is morgen in huis.


Dankzij de antikleef coating blijven de messen (hoe vaak je ze ook gebruikt) altijd schoon. Duurzame accu De grasschaar werkt op een snel oplaadbare Lithium-Ion accu. Met de GARDENA Accugrasschaar ClassicCut met telescoopsteel kunt u uw gazon comfortabel en zonder kabels afdoen, zonder te bukken.


De mooie set heeft een draaibare telescoopsteel , waardoor u rechtop kunt snoeien. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Te koop een telescoopsteel voor de wolf accu grasschaar.


De accuschaar kan voor de meest uiteenlopende klusjes worden gebruikt. Hij ligt heerlijk in de hand door de ergonomische handgreep.

De messen kunnen eenvoudig worden verwissel zonder dat er gereedschap aan te pas hoeft te komen. Met de gardena gras en buxusschaar classiccut li kunnen gazonranden comfortabel en nauwkeurig worden gesneden. Volt ClassicCut Li nu voordelig op Toolnation.


Alle bekende merken Topkwaliteit De beste prijs! Lekker draadloos aan de slag zodat je graskanten er binnen de kortste keren weer strak bij staan. Deze compacte volt accu grasschaar geeft je daarbij ook nog eens de mogelijkheid je buxushagen bij te werken.


Je snoeit takken tot millimeter dikte met het lemmet van 1centimeter lengte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts