woensdag 17 april 2019

Teunissen tuinhuisjes

Grootste aanbod voor iedere wens, budget en tuin! Bezoek het tuinhuizendorp. Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! Op deze pagina vindt u onze tuinhuizen met prijzen en afmeting van onze standaard tuinhuisjes.


U kunt voor maatwerk een vrijblijvende offerte opvragen.

Wij hebben onze tuinhuizen verdeeld in categorieën. Selecteer een categorie om de modellen te bekijken. Deze twee bedrijven zijn al meer dan jaar toonaangevend in de houtbouw branche en hebben nu de krachten gebundeld. Schaffer- Theunissen tuinhuizen is een bedrijf dat is voortgevloeid uit de bedrijven Schaffer tuinhuizen en Theunissen tuinhuisjes. Voor elke tuin hebben wij een prachtig tuinhuis in het assortiment.


Bij ons kunt u kiezen uit tuinhuisjes uit de standaard collectie, maar ook voor een tuinhuisje op maat of zelfs naar eigen ontwerp. Bekijk hier ons aanbod tuinhuizen of neem contact met ons op voor meer informatie!

U bent vanzelfsprekend ook altijd welkom in onze showroom om de mogelijkheden te. Theunissen Tuinhuisjes van geimpregneerd rabat, gratis bezorgd en geplaast. Op zoek naar een houten gebouw voor in uw tuin? Schäffer Tuinhuizen kan u altijd helpen met prachtige maatoplossingen. Wij bieden een brede variatie aan tuinhuizen.


Wat nog meer opvalt naast een snelle levering is de schitterende afwerking. Voor onze blokhutten gebruiken wij A-kwaliteit hout wat wij impregneren. Schäffer- Theunissen maakt alle blokhutten zelf in eigen fabriek en kan daarom zeer snel uw blokhut leveren! Hierdoor zijn alle blokhutten die bij Theunissen gekocht worden jaar.


Houtbouw Jan Theuns uit Stadskanaal is een gespecialiseerd houtbouwbedrijf. Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid! Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Groot aanbod tuinartikelen online! In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Zoekt u een tuinhuis, veranda, blokhut of houten overkapping?

Kom vandaag nog kijken in onze showrooms in Wijchen en Waalwijk! De keuze voor het dak is volledig aan u. Kiest u voor een zadeldak, plat dak, lessenaarsdak of toch liever voor een tuinhuis met piramidedak? Uw houten blokhut of tuinhuis koopt u bij Schäffer. Bekijk ons ruime assortiment online of kom langs in de showroom te Waalwijk of Wijchen. Alle tuinhuisjes zijn op maat te maken.


Nou dat is nog niet zo makkelijk te regelen. Iedereen werkt in onze omgeving. En probeer maar eens in het onderwijs vrij te krijgen voor een reparatie aan je tuinhuisje.


In ons assortiment vindt u de mooiste tuinhuisjes , tuinhuizen met veranda, buitenkamers, veranda’s, garages en carports etc. Daarnaast geeft ons portfolio een impressie van reeds geplaatste projecten. Onze bedrijfsfilms geven u een beeld van onze showroom en fabriek, waar alles op maat gemaakt wordt. De moderne fabriek in Wijchen werkt voor particulier en professionals in de woning-, utiliteitsbouw en industriebouw.


Met een mantelzorgwoning kunt u vanuit een snel en voordelig geplaatste maar zeer comfortabele woning zorg verlenen. Ook vele soorten maatwerk is mogelijk. Van een strak tuinhuisje , tot traditionele blokhut.


Misschien gebruikt u uw tuinhuisje straks als opbergruimte. Maar wij hebben ook tuinhuizen die geschikt zijn als extra kantoor, atelier of zelfs als gastenverblijf. Denk naast uw tuinhuisje , ook na over bijpassende tuinmeubelen, in de vorm van een loungeset.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts