vrijdag 19 april 2019

Overkappingen hout

Opzoek naar een mooie houten overkapping? Dankzij onze 3D tekeningen ziet u hem gelijk! Een houten overkapping compleet naar uw smaak gemaakt. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Dergelijke kant en klare terrasoverkapping en veranda modellen vindt u op deze pagina.


Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak.

Terrasoverkapping hout voor uw tuin. Maak uw tuin compleet met een houten tuin overkapping. In ons assortiment vindt u zowel kant en klare overkappingen als doe het zelf overkappingen.


Het ultieme buitengevoel zonder dat het weer je parten speelt. De blokhuttenoutlet heeft een groot aanbod aan overkappingen. Of je nu een grote of kleine tuin hebt, een overkapping is er vanaf 2bij 300cm en tot 6bij 350cm.


Zowel voor de grote als kleinere tuinbezitter dus. Al onze overkappingen zijn van hout.

Voor de goedkope overkapping is monteren een echte kostenpost waar veel op kan worden bespaard. Alle overkappingen van HoutPlaza worden geleverd met zeer uitgebreide instructies en bouwtekeningen zodat u zelf de overkapping kan monteren. Iedere overkapping wordt als volledig doe-het-zelf pakket geleverd. Wij leveren ook zelfbouw houten veranda overkappingen met een plat dak. De douglas overkapping wordt als bouwpakket geleverd inclusief epdm dakbedekking.


U dient het hout nog wel zelf te bewerken. Door rechtstreekse import bieden wij douglas hout voor overkappingen aan tegen fabrieksprijzen en uit eigen voorraad. Geen probleem, vul ons maatwerk formulier in en geef aan in de opmerking welke overkapping jou voorkeur had. Met een terrasoverkapping van HoutPlaza kunt u op ieder moment van de dag, vier seizoenen lang, genieten van het buitenleven. Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomeravond.


Overkapping van hout kopen als bouwpakket? Naast los hout kopen kunt u bij Gadero ook prefab houten overkappingen bestellen. De fundering zorgt ervoor dat de overkapping stevig staat en niet gaat verzakken. Materiaalkeuze: de prijzen voor overkappingen uit hout en aluminium kunnen sterk verschillen. Binnen de houten overkappingen zijn er dan nog eens veel verschillende houtsoorten waarvan de prijzen sterk kunnen variëren.


Ontdek de profielsystemen, overkappingen , gevelpanelen en kunststofplaten. Vergelijk overkappingen op Beslist! Al vanaf € 7online verkrijgbaar.

Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Tuinbeurs Nederland biedt een uiteenlopend assortiment aan houten overkappingen.


Een overkapping of serre in jouw tuin kan een aanwinst zijn voor de tuin én voor het woongenot. Hout heeft een natuurlijke uitstraling, is stevig en eenvoudig op maat te maken. Dit houtsoort is zeer duurzaam en sterk, waardoor u verzekerd bent van een overkapping die lang meegaat.


Brand Solide is dé specialist in tuinhuisjes, blokhutten, prieëlen, overkappingen en levert een uitgebreid assortiment hout voor in de tuin. Wij zijn een echt familiebedrijf met generaties kennis en ervaring in hout. De meest gebruikte materialen zijn hout en aluminium.


Maak er uw eigen tuinkamer van met een mooie zithoek, buitenkeuken of een andere aankleding. Maar ook materialen zoals PVC (een harde plastic) en glas worden regelmatig gebruikt. Doeken worden bij sommige types overkappingen ook gebruikt. Voornamelijk bij de zonneschermen en de terrasoverkapping is dit het geval. Naast de materialen zijn er natuurlijk ook types overkappingen.


Bekijk hier de prijslijsten van onze overkappingen en carports. Neem dan gerust contact met ons op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts