maandag 15 april 2019

Glazen hekwerk

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires.


Tuinschuttingen al vanaf € 295!

Alles voor jouw schutting online. Ook kunnen de glazen balustrades binnen toegepast worden, denk hierbij als balustrade op een vide of als trapleuning. De mogelijkheden zijn onbeperkt.


Neem bij vragen of voor een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We streven ernaar uw offerte aanvragen binnen uur te beantwoorden. Met behulp van standaard producten maakt VMG een groot aantal basismodellen.


Daarnaast levert VMG een compleet assortiment balusterloze glashekwerken.

Mooie glazen balustrade van RVS! De balustrade wordt op maat vervaardigd en kan in verschillende hoogtes besteld worden. Neem gerust eens contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.


De staanders van de glazen balustrade zijn aan de onderkant voorzien van adapters. Bij GSF Glasgroep zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van glazen balustrades. Een glazen balustrade is een elegant alternatief voor een hekwerk of railing.


Trabo BV levert hekwerken met glas voor binnen en buiten, de glaspanelen zijn uitgevoerd in gehard gelaagd veiligheidsglas welke worden vastgezet met glasklemmen aan de balusters of stalen frame. Storax transparante glazen balustrades. Keuze uit een compleet programma systemen. Volledig gemonteerd of levering van glasbalustrade profielen of componenten. Alle benodigde onderdelen om zelf een volledig glazen balustrade te maken kunt u hier vinden.


Montagesets voor uw glazen balustrades EasyMount montagesets zijn dé oplossing voor een perfecte en snelle uitrusting van uw glasbalustrade. Glazen Frans Balkonhekwerk Ben je op zoek naar een valwering voor openslaande deuren of ramen met een strakke uitstraling? Dan zijn onze glazen franse balkonhekken precies wat je zoekt.


We hebben verschillende soorten frans balkonhekwerk met glas.

Het glas dat wij toepassen voor een glazen balustrade is gelaagd en in bepaalde gevallen ook nog eens gehard. Balustrades kunnen volledig uit glas bestaan, of wij monteren het glas in een frame, zodat wij een stevige constructie, die ook zeer veilig is, voor u kunnen realiseren. Met Frans balkonhekwerk wordt in de volksmond het type hekwerk bedoeld die op een verdieping voor openslaande deuren of ramen gebruikt wordt. Glashekken, glashekwerken van CT Hekwerk zijn er in twee verschillende hoogten. Alle hekken die er zijn met een vulling van glas of glasafgeleiden.


Glashekken is de verzamelnaam voor hekken met een vulling van glas. Op balkons kan een glazen balustrade ook worden gecombineerd met functionele M-View balkonbeglazing. Combineer slanke vormgeving met optimale veiligheid.


Met een glazen balustrade krijgen galerijen, trappen en vides een strakke transparante uitstraling en is het uitzicht vanaf balkons onbelemmerd. AMG Railing is leverancier van volledig glazen balustrades en railing onderdelen voor baluster hekwerken. Koop en verkoop glazen hekwerk eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! De toepassing van glashekken zie je veel als terrashek, in franse-balkons of als galerij hekwerk.


De glashekken zijn standaard voorzien van veiligheidsglas met dubbele ruit en folie. De plaats heeft te maken met diverse windgebieden. En hoewel ze van glas zijn, vormen het toch blikvangers. Wij passen ze toe in woningen, bedrijven, winkels en openbare gebouwen. Onze TransParancy modellen voldoen aan nagenoeg alle (internationale) regelgeving en kunnen dus overal worden toegepast.


Deze glaspanelen van gelaagd gehard glas (VSG) zijn voorzien van geslepen en gepolijste facetranden met afgeronde hoeken en kunnen veilig worden gebruikt in RVS hekwerken en balustrades. De glasplaten zijn van hoge kwaliteit en voorzien van een CE-keurmerk. Door een hekwerk specialist in te schakelen, kunt u erop vertrouwen dat het balkonhek goed gemonteerd wordt. Wilt u geen hekwerk om uw balkon, maar iets anders? Dan kunt u een glazen balustrade nemen.


Doordat er glas om uw balkon geplaatst wordt, lijkt het alsof er geen omheining is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts