vrijdag 12 april 2019

Briketten bbq

Specialistisch advies nodig? Grootste assortiment van Europa. Alle barbecues uit voorraad leverbaar. Briketten voor de laagste prijs!


Met de briketten heb je langer kookplezier en krijgt je vlees een heerlijke barbecuesmaak. Bij ons kun je ook terecht voor briketten.

De briketten zijn zeer snel aan te steken en zorgen voor perfecte hitteverdeling. We hebben verschillende merken als Weber, Cobb en Dammers. VuurRook is een Team van enthousiaste mensen, met een enorme passie voor BBQ -EN, Roken , worstmaken en ChuckWagon Cooking. Bekijk ons assortiment dan snel! Houtskool en briketten koop je bij Praxis Alles wat je nodig hebt voor de BBQ vind je bij Praxis, van goed barbecue gereedschap tot aanmaakblokjes, houtskool en briketten.


Als straks het mooie weer komt, kun je er maar beter een voorraad van in huis halen. Bestel je houtskool of briketten eenvoudig online bij Praxis en vergeet de aanmaakblokjes.

Vandaag bestel morgen al bbq ’en!

Wanneer gebruik je briketten Gebruik briketten in alle BBQ ’s met deksel (indirect BBQen). Dé traditionele barbecue is natuurlijk de houtskool BBQ. Wacht met grillen totdat de bovenlaag van de briketten een grijze aslaag heeft (dat duurt ca. min). Grill je vlees, vis en groenten op kolen en briketten voor de originele rooksmaak! Er zijn veel typen houtskoolbarbecues, zoals de keramische barbecues of de egg barbecues, de barrel of olievat barbecues en natuurlijk de kogelbarbecues.


Laat je adviseren bij Intratuin! Gewone briketten , en zeker de goedkopere, hebben een beetje chemische geur tijdens het aansteken. De fabrikant heeft het over nagenoeg reukloze briketten , maar wij ruiken hout.


Dat werkt zeker mee aan de voorpret van het barbecueën. De brandstoffen briketten en houtskool hebben allebei hun voor- en nadelen. Als de briketten een mooi grijs laagje hebben, storten we de starter leeg over de koude briketten. Houtskool wordt snel heel heet, maar brandt ook weer in een rap tempo op.


De keuze voor houtskool of briketten hangt echt af van je barbecue en je grillvoorkeuren. Hierdoor zijn ze veelal wat duurder dan houtskool, maar dat betaalt zich al snel terug als je wat langer gaat BBQ ’en. Echter, binnen de wondere wereld van briketten is er ook verschil.


Zelf kies ik vaak voor de Long Lasting Premium briketten van Weber. Bespaar tot wel via kiesproduct. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Op zich een prima briket , overal verkrijgbaar, iets duurder, maar je kunt ze ook weer gebruiken als je ze hebt overgehouden van een vorige barbecue. De goedkope briketten zijn vaak geperst met allerlei vullers om de koolgedeelte bij elkaar te houden en dat is wat de nare lucht en walm geeft wanneer je ze aansteekt. Een briket is een stuk samengeperste houtskool voor op je houtskoolbarbecue.


Met onze houtskool bbq , grilt u het hele jaar door het lekkerste stukje vlees. Door ons brede aanbod aan verschillende soorten barbecues hoeft het niet bij een stukje vlees te blijven. Zo bakt u met een Weber barbecue al gauw een complete pizza en grilt u met een houtskool bbq van Fonteyn de lekkerste visgerechten. De Cobble Stone briket is speciaal ontworpen voor de Cobb.


De briket is gemaakt van natuurlijke materialen en zorgt ervoor dat jouw Cobb binnen enkele minuten klaar is voor gebruik. Eén Cobble Stone geeft twee uur kookplezier. Dit komt goed van pas als u een groot stuk vlees wilt garen of een hele avond lang wilt barbecueën.


Dat briketten langer nodig hebben om aan te steken kan overigens voorkomen worden door het gebruik van een brikettenstarter, ook wel houtskoolstarter genoemd. Kortode ideale briket voor ieder BBQ -gerecht. Je kunt de houtskool briketten ook reserveren en afhalen in jouw HORNBACH-vestiging.


Je kunt je BBQ -benodigdheden online bestellen en thuis laten bezorgen. Ben je vergeten briketten te halen of beschik je liever over een ruime voorraad houtskool in de zomer? In beide gevallen hebben wij jouw barbecuebrandstof in onze webshop beschikbaar, klaar voor snelle bezorging.


Datzelfde geldt voor al het andere dat je nodig hebt voor je barbecue, inclusief barbecues zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts