dinsdag 30 april 2019

Groot speeltoestel

Bespaar tot wel via kiesproduct. Grote speeltoestellen en speeltorens. Behalve het standaard speeltoestel hebben we ook veel grote speeltoestellen ! Een groot speeltoestel , een groot speelhuis, of een combi van meerdere speeltorens die verbonden zijn door een brug.


Kijk hier voor de mooiste houten speeltoestellen : speeltoestel met glijbaan of schommel, speelhuis in de tuin. Een speeltoestel , een houten speelhuis, of ander buitenspeelgoed voor kinderen, geeft urenlang speelplezier!

Speeltoestel of speeltoren kopen? Buitenspeelgoed koop je bij De Groot Buitenspeelgoed. Jungle Gym speeltoestellen staan voor hoogwaardig Nederlands design van betrouwbare veiligheid.


De Paradise is een groot speeltoestel met de Jungle Cubby, Jungle Cabin, Net Link, Mini Picnic Module en Climb Module. Spelen uw kinderen vaak buiten? Dan is de kans groot dat zij dat doen op speeltoestellen van KOMPAN.


Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van veilige speeloplossingen voor alle leeftijdsgroepen. Het speeltoestel Balkon met groot speelhuis is qua afmeting hezelfde als het speeltoestel Balkon, echter is het speelhuisje aan de onderzijde vergroot. De afmeting van het speeltoestel is 276x148x330cm (lxbxh).

Groot compleet speeltoestel met glijbaan brug touwladder klimtouw klimwanden en mogelijkheid om zandbakken onder het toestel te ma. Zo goed als nieuw Ophalen. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Groot speeltoestel loopbrug, glijbaan, 5x schommel (is incl losse schommel), duikelstang, er zit werk aan (zie fotos) zelf demonte. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Bekijk hier de leukste online.


Kies uit 1producten vanaf € 190. De Paradise is een groot speeltoestel met Wavy Star XL glijbanen, groot klimrek en schommel. Hier vind je de beste aanbiedingen. Dit speeltoestel bestaat uit stevige speeltorens en verschillende leuke modules.


De grote klimwanden, het speelhuisje onderin en het extra balkon maken dit grote houten speeltoestel een echte favoriet. Praktisch design voor iedereen. Het gehele speeltoestel inclusief het dichte speelhuisje boven is vergroot.


De onderzijde is voorzien van een rondzit met een groot terras. Mega groot speeltoestel gemaakt van Douglashout met twee speelhuisjes, een brug en schommels. Veel kinderen kunnen tegelijk spelen op dit royale speeltoestel. Aanbouwelementen voor houten speeltoren!


Zo ontstaat een prachtig houten speeltoestel voor in de tuin.

Er is zoveel te doen dat de kinderen nooit uitgespeeld raken! Het toestel is zo hoog dat deze minstens meter boven alle tuinen staat. Ons uitgebreide aanbod is nog steeds groeiende en onze prijzen zijn uiterst concurrerend.


Wij leveren speeltoestellen in hout, metaal en RVS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts