dinsdag 16 april 2019

Hondenzwembad nederland

Stevig Zwembad voor de Hond. Het idee om een hondenzwembad te beginnen ontstond door onze witte Golden Retriever Chaja, die graag in het water vertoefde. Voordelen: Het gehele jaar door mogelijk. Omdat wij een ruime loods bij ons huis hadden en deze groot genoeg was voor de aanleg van een zwemba hebben wij bij de gemeente geïnformeerd naar mogelijkheden en vergunningen.


Hondenzwembad Blauw 120x30cm. Dogsplash is een hondenzwembad voor honds zwemplezier en voor aanvulling op een therapie.

Voor de honden zijn zwemvesten en speeltjes aanwezig. Hoge temperaturen boven de graden of zelfs boven de graden zijn niet prettig voor je hond. Extra verkoeling is dan geen overbodige luxe en kan zelfs erg belangrijk zijn wanneer de temperaturen hoog oplopen. Genoeg redenen om zelf een hondenzwembad te bouwen! Hiervoor hebben we advies ingewonnen bij dierenartsen, de honden fysiotherapeut en ervaringsdeskundigen.


Het resultaat is een overdekt hondenzwembad in de grond. Als het warm weer is, is niets leuker dan de verkoeling opzoeken in een koud hondenzwembad. Met een hondenzwembad kan jouw hond veilig en verantwoor onder toezicht, verkoeling zoeken tijdens de warme zomerdagen.

Het afkoelen is fijn, maar de waterpret is nog leuker! Medpets heeft verschillende hondenzwembaden in haar assortiment. Op zoek naar een verkoelend hondenzwembad voor jouw hond? Wij hebben voldoende keuze uit hondenzwembaden.


Tarieven H2Ond hondenzwemmen: x zwemmen is 2-. Een strippenkaart voor x zwemmen (jaar geldig) is 23-. Puppyzwemdiploma (x) is 12- incl.


Kinderen staan altijd onder toezicht en verantwoording van een volwassene. Instructies hondenzwembad opzetten: Zet het hondenzwembad altijd op een horizontale en effen oppervlakte. Let erop dat er geen scherpe stenen e. Het hondenzwembad moet bij temperaturen onder de graden niet worden opgebouwd of ingeklapt worden omdat anders het materiaal te sterk belast wordt. Wij zijn zelf geen therapeut en geven ook geen behandeling, maar kunnen wel uw hond op een verantwoorde manier laten bewegen in warm (29C) chloorvrij water.


Koop en Verkoop Dieren en Toebehoren op Marktplaats. Bekijk alles met hondenzwembad ! Dit hondenzwembad is een geweldige manier om je harige hondenvriend heerlijk af te laten afkoelen bij hoge zomerse temperaturen. Op veel plekken zijn honden welkom, vaak wel mits ze aangelijnd zijn.


Een bezoekje aan het hondenzwembad vormt een leuke afwisseling voor de dagelijkse wandeling!

Wist je trouwens dat een halfuurtje zwemmen even veel beweging van je hond vergt als een wandeling van anderhalf uur? Maar vergis je niet, ook honden met overgewicht, honden met artrose, revaliderende honden, … zijn meer dan welkom in het hondenzwembad. Op deze website is het nu ook mogelijk om te zoeken op de hond-vriendelijke faciliteiten, waaraan voor u een leuke hondencamping moet voldoen. Dé perfecte afkoeling voor uw viervoeter bij warm weer.


In een mum van tijd opgezet: gewoon uit elkaar trekken en het zwembad is klaar. Om het water weg te laten lopen, de stop aan de zijkant draaien. Plaatsbesparend opvouwbaar.


In dit zwembad kunnen honden zich helemaal uitleven. Leuk voor het baasje, want de trouwe viervoeter is meteen schoon. Daarnaast wordt de band tussen baasje en hond versterkt. Maar er is een oplossing: “het hondenzwembad ”. Beeztees hondenzwembad Doggy Dip. Het is voor hen dan ook lastig om warmte kwijt te raken.


Op een warme dag zoeken honden daarom vaak verkoeling in het water. Kamperen met honKamperen met honden begint bij honden campings. Welkom op de website van Dogpool.


Dogpool is een onderdeel van Dierenhotel Markvelde: Dierenhotel, hondencrèche, trimsalon, hondenschool, hondenzwembad en doe-het. Nederland , Belgie, Europa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts