donderdag 22 augustus 2019

Laurier novita

Laurier novita

Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. Laurier van alle merken op beslist.


Vanuit pot groeien de laurieren sneller door dan planten vanuit de volle gron omdat de laurier in een pot al een goed wortelgestel heeft ontwikkeld. Voor de beste kwaliteit laurier Novita bent u bij ons aan het juiste adres. De laurier Novita is relatief eenvoudig in onderhoud.


Eigenlijk is de Prunus laur. Deze plant is niet vatbaar voor ziektes als hagelschot en me. Wil je snel een mooie hoge groene haag creëren, bijvoorbeeld rondom je tuin of rondom een bedrijfspand? Dat gaat uitstekend met deze laurierkers. Dit type laurierstruik groeit namelijk zeer snel en is wintergroen.


Per stuk euro per stuks euro p. Zie omschrijving Gisteren. Deze soort wordt het meest gebruikt voor hagen, de Novita lijkt veel op de Rotundifolia, maar de Novita is minder gevoelig voor ziektes. In een strenge winter kunnen de toppen wat invriezen net zoals de meeste laurier soorten. De novita is zeer winterhard en zal van eventuele vorstschade snel herstellen. Ook is deze laurier goed gewapend tegen ziektes als hagelschot en meeldauw.


Al deze eigenschappen maken de prunus laurocerasus novita een heel geschikte haagplant. Een laurierhaag novita heeft een prachtige glanzend groene kleur. De grootste collectie laurier vind je hier!


Laurier novita

Hij groeit snel en heeft een mooie frisgroene kleur. Zijn typische ovaalronde blad is kenmerkend voor alle lauriersoorten. Als struik is de ‘ Novita ’ een bekende verschijning maar ook als boom wordt deze laurier steeds vaker geplant. Prunus laurocerasus ‘ Novita ’ is in onze webshop zowel als struik, als boom en als leiboom te bestellen. De ‘ Novita ’ laurier wordt dan opgekweekt als boomvorm.


Rechtstreeks van de kwekerij dus scherp geprijsd. U kunt deze populaire plant laten bezorgen. In mei, april en juni staat de Prunus Novita in bloei en draagt de blijvend groene tuinplant royale, volle, witte trossen met bloemen. Deze frisse, witte bloemen hebben een grootte van tot centimeter. Naast deze twee Prunussen hebben wij ook nog de Prunus laur.


Zo zorg je voor je ‘ Novita ’! De prunus laurocerasus ‘ Novita ’ doet het goed in de schaduw, de halfschaduw en de zon. Novita Omschrijving: Prunus Novita ( laurier ) is de meest voorkomende varieteit van de lauriersoorten. Hij wordt zeer veel gebruikt voor mooie ondoordingbare wintergroene hagen. Vooral voor hoge brede hagen is deze laurier geschikt. Indien er niet wordt gesnoeid krijgt de laurier witte bloemen in mei.


Deze laurier lijkt op de Rotundifolia, alleen het blad is iets donkerder van kleur. Onder optimale omstandigheden groeit de Novita centimeter per jaar, en deze kan een maximale lengte. In het voorjaar bloeit deze leiboom met witte kaarsachtige bloemen. De Novita kan goed tegen vorst, insecten, en ziektes.


Laurier novita

Het hele jaar door verkrijg je met deze leiboom een dicht scherm. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Ook als solitair heester in de siertuin geeft de Novita met zijn grote glimmende bladeren een mooi effect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts