woensdag 14 augustus 2019

Houten speelhuisje binnen

Betaalbare houten speelhuisjes! Vind houten speelhuis het nu op Kensaq. Hier vind je de beste aanbiedingen. Er nog niet helemaal over uit?


Kom langs in onze winkel voor advies, of om de speelhuisjes te testen!

U kunt ons vinden in putten aan de Stationstraat 30a. Een houten speelhuis wil ieder kind wel buiten in de tuin hebben. We hebben twee grote merken in ons assortiment met een ruime keus uit verschillende soorten buiten speelhuisjes. Kies dan voor een speelhuisje inclusief ingebouwde speeltoestellen.


Zo kun je ook kiezen voor een speelhuisje van hout met glijbaan, zandbak en andere toestelaccessoires. Bekijk al onze speelhuisjes online en bestel jouw favoriet eenvoudig in de webshop. Wij leveren het houten speelhuisje dan binnen enkele dagen bij je thuis.

Goede en goedkope houten speelhuizen online kopen? Dat doet u natuurlijk bij speeltoesteldiscounter. Het adres voor het kopen van houten speelhuizen en speeltoestellen. Uw kind heeft urenlang verantwoord speelplezier in de speeltoestellen van speeltoesteldiscounter. Elk houten speelhuis voldoen scherpe veiligheidseisen en zijn onderhoudsvrij.


Sommige houten speelhuisjes zijn voorzien van een glijbaan en een schommel. In een houten speelhuisje wanen kinderen zich helemaal in hun fantasiewereld en daarnaast staat het ook nog heel leuk in de tuin. Speelhuisjes en –tenten dragen bij aan de fantasiewereld van kinderen. Een speelhuis van hout heeft namelijk een natuurlijke uitstraling. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment houten speelhuizen.


Meer speelplezier met elkaar! Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Veiligheid en houten speelhuisjes. Het is enorm belangrijk om rekening te houden met veiligheid bij het bouwen van het houten speelhuis voor in de tuin.


Maak een speelhuisje nooit hoger dan aangeven wordt op een professionele bouwtekening.

Ook moet je eventuele scherpe randen of hoeken aan het hout zo snel mogelijk verwijderen. Kidshousekeeping, de specialist in houten speelhuisjes voor kinderen. Wij hebben meer dan jaar ervaring met het bouwen van unieke houten kinderspeelhuisjes voor binnen en buiten.


Er zijn houten speelhuisjes voor de wat kleinere tuin, tot houten speelhuizen in combinatie met houten speeltoestellen voor de grotere tuinen. En wil je een houten speelhuis met glijbaan? Of liever zonder glijbaan?


Daarnaast kun je je houten speelhuisje uitbreiden en aankleden met allerlei accessoires. Het houten speelhuis sunny lodge is een klein en compact speelhuisje met een rustige en vrolijke kleur. De ramen van het houten speelhuis kunnen zeer gemakkelijk open en dicht en zijn ook voorzien van gemakkelijke deurknopjes. AXI Speelhuis Julia is een super luxe houten speelhuis.


De ramen en deur zijn af te sluiten waardoor je lekker droog binnen kunt zitten. Dit huis lijkt net een echt huis, met genoeg ramen voor voldoende lichtinval.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts