woensdag 14 augustus 2019

Steigerhouten bench

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bespaar tot wel via kiesproduct. Kooien voor vogels, honden en meer!


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Steigerhouten bench ombouw incl of excl bench. Honden bench steigerhout. Maatwerk honden bench voorzien van handige zwenkwielen prijsvoorbeeld 60x55x€12- onbehandeld andere maten op aanvraag le.


We bouwen de meubel naar uw wens, hierdoor zijn deze uniek. Wilt u een steigerhouten bench ombouw op maat gemaakt voor maar euro staat mooier dan een ijzere bench , ik kan het ook in een m. Tijdloze meubels om jarenlang plezier van te hebben. Deze hondenbench ombouw (foto 1-3) is gemaakt van gebruikt steigerhout en.

Dus zou u graag uw draadkooi hondenbench willen behouden, maar het toch een beetje opleuken dan is dit de perfecte oplossing! Uiteraard wordt alles zeer glad en splintervrij afgewerkt. Van een steigerhouten tafel tot kast of steigerhouten be wij helpen je er graag mee. Wist je dat we ook een prachtige collectie steigerhouten tuinmeubelen en industriële tafels met steigerhout hebben? Heb je speciale wensen, dan kun je altijd een offerte opvragen.


Bij een order bedrag vanaf €20-SALE. Bed met fruit kisten € 32 € 27 00. Meld u aan en ontvang een. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Strak en glad afgewerkt, en in elke model of afmeting te verkrijgen. Opnieuw tevreden klanten, met deze bench van steigerhout. Eens wat anders dan een bench of hondenmand. Bench gemaakt van origineel oud steigerhout op maat leverbaar in div kleuren wij maken ook werpkisten in elke gewenste maat kleur uniek handgemaakt na.


De sterke bench is fijn voor uw hon maar staat ook erg sfeervol in de huiskamer. Veel hondenbenches zijn volledig gemaakt van staal waardoor ze er niet sfeervol en gezellig uitzien.

Daarnaast is een stalen bench vaak alleen beschikbaar in standaard maten. Een steigerhouten hondenbench is hiervoor dé oplossing. Bent u ook op zoek naar een mooie hondenbench voor in de huiskamer, wat ook kan dienen als TV-Meubel? Dan heeft u deze nu gevonden!


In vele uitvoeringen te verkrijgen. Keuze uit meer dan 4kooien! Outdoor bench wood rustic modern patio garden 1 original design and handmade by myself at RealSimpleWood Made from thick naturally rot. Welkom bij Westlandssteigerhout maatwerkmeubels van steigerhout Westlandssteigerhout is ontstaan vanuit mijn passie voor hout, de meubels zullen dus vanuit mijn passie gemaakt worden en dit zal u ook merken in het proces en het resultaat van uw aankoop. Om de prijs laag te houden zijn de steigerhouten meubels alleen grof geschuurd.


Hierdoor kan het steigerhout nog splinters bevatten. Wil je het volledig glad geschuurd hebben kun je deze optie bijbestellen, evenals het lakken of beitsen. De naam zegt het al, MOOI van steigerhout ! Nederland is begonnen met het maken van steigerhouten meubelen, en zijn inmiddels gespecialiseerd in het maken van meubelen op maat.


Alle meubel bouwpakketten zijn van steigerhout. Zoekt u een leuk tuinmeubel of meubels voor. Tuintafel steigerhout blokpoot zand 250x100cm (voorraad magazijn artikel) Omschrijving Deze steigerhouten tafel heeft een strak en tijdloos ontwerp. Het hout is 1 verantwoord verkregen. Uiteindelijk hebben ze besloten om de bench zelf te maken en ze maakten een prachtige bench (voor twee honden!) die tevens fungeert als koffietafel.


Betaalbaar, modern en precies op maat. Klik hier voor meer informatie over het ontwerp en hoe de de honden bench gemaakt is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts