woensdag 7 augustus 2019

Hottub tuin

Jouw nieuwe favoriete hottub tuin? Van tuinhout tot sierbestrating! Ben jij op zoek naar een ontspannings- en wellnessoptie voor in jouw tuin ? Dan is een houtgestookte of een houtverwarmde hottub precies wat je zoekt!


Houtgestookte hottubs zijn gemaakt van hoogwaardig hout, waarvoor meestal Noorse spar, lariks of thermohout voor wordt gebruikt. Een algehele verrijkende en volledig gezonde wellnesservaring.

Voor de één betekent dat een luie stoel en een goed boek. Je kan bij Ticra Outdoor behalve voor aanschaf ook terecht voor het huren van een hottub. Wij verhuren hottubs zowel aan bedrijven als aan particulieren.


Je kan je eigen mobiele hottub huren voor een speciale gebeurtenis zoals een familieweeken tuinfeest of bedrijfsfeest. Een hottub en sauna is de perfecte combi! Dit tovert uw tuin om tot een heerlijk wellness centrum.


Ontspanning met uw partner of de hele familie, in de hottub en de sauna, ziet u het al voor zich? Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap.

Met haardhout stookt u de kachel van de hottub op zodat het water lekker opwarmt. Heeft het water van uw houtgestookte hottub een temperatuur bereikt van een graden? Dan gaat u heerlijk onspannen en de wellness ervaren! Hottub Kopen bij Baden van Hout. Je haalt de hottub op op vrijdag (Let op: BE rijbewijs nodig) 3. Plaats de hottub in jouw tuin.


Vul de hottub voor driekwart met water. Het stoken kan beginnen, voor avond heb je een goed gevulde kruiwagen met hout nodig. Je krijgt van ons het begin! De ideale temperatuur voor het water in de hottub is graden. Het uitzoeken van een spa is altijd een leuke, maar lastige klus.


Kies dan een opblaasbare spa. Of je nu alleen wilt relaxen of met je partner, gezellig bij wilt kletsen met familie of vrienden, of de kinderen wilt laten plonsen bij de eerste lentezon: het warme bad biedt quality-time voor het hele gezin. Wilt u een hottub kopen en horen hoe wij deze maken voor u, bezoek dan eens onze showroom in Wormerveer. FSC-Hout, Geen Plastic, Duurzaam, Kwaliteit en Vakmanschap Heerlijk Ontspannen in uw eigen Tuin. Onze werkplaats is dichtbij onze showroom.


Uw hot tub kunt u helemaal compleet maken met bijpassende accessoires. Denk daarbij aan een thermometer, afvoerstop, pookset en een steigerhouten trap.

Om ervoor te zorgen dat de hot tub in de tuin na gebruik zijn temperatuur goed vasthoudt verkopen wij ook verschillende isolerende afdekmatten. Zo hoef je de volgende dag minder te stoken. Je eigen spa in de tuin met een hot tub.


Maar wat is een hot tub of jacuzzi nu eigenlijk? Bekijk alles met hot tub ! De traditionele hot tub is een houtgestookt buitenbad. Tegenwoordig hebben hottubs ook acrylaat kuipen, en is het hout vervangen door synthetische materialen. Hierdoor heeft de hot tub een langere duurzaamheid en zijn ze vaak voorzien van waterjets en bubbels.


Het plaatsen van een hottub in je tuin is in Nederland de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Dat is eigenlijk heel logisch, omdat een private hottub een groot aantal voordelen heeft, bijvoorbeeld vergeleken met de traditionele jacuzzi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts