vrijdag 16 augustus 2019

Mooie tuinhuizen

Grootste aanbod voor iedere wens, budget en tuin! Bezoek het tuinhuizendorp. De Hoeve Buitenleven is met jaar ervaring Dé specialist in Tuinhuizen en Blokhutten. Op zoek naar een Tuinhuis? Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan!


Hoge kwaliteit en scherpe prijzen.

Opzoek naar een mooie houten tuinhuis? Dankzij onze 3D tekeningen ziet u hem gelijk! Een tuinkamer compleet naar uw smaak gemaakt. Ook de deur en het dak van uw tuinhuis zal bij ABS Bouwsystemen volledig aan uw wensen voldoen.


Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een getoogde draaideur, of een dubbel exemplaar met daarin een mooie raamverdeling. Het dak van de tuinhuizen is bijvoorbeeld een zadeldak, of een lessenaar dak, net wat u graag ziet. Dit is een mooie Engelse stijl.


Geïmpregneerd hout hoeft niet meer behandeld te worden, maar als je een zwembad met bijvoorbeeld veel strak wit en blauw hebt, dan is een wit gelakt tuinhuisje wellicht mooier.

Onze tuinhuizen worden steeds vaker verkocht met een wanddikte van 44mm in plaats van 28mm. De 28mm dikke tuinhuisjes zijn vooral geschikt voor opslag van uw tuinspullen of kunnen u, indien voorzien van een mooie overkapping, voorzien van bescherming tegen de zon of regen. De 44mm zijn wat luxer en bieden een geweldige kwaliteit. En wat het leuke is aan onze werkwijze is dat de tuinhuizen toch nog portemonneevriendelijk blijven. Niets houdt u nog tegen om een tuinhuis bij Van de Munckhof Tuinhuiscentrum te kopen toch?


Naast de tuinhuizen in ons Tuinhuiscentrum bent u bij ons ook aan het juiste adres voor garages, schuurtjes, prieeltjes en overkappingen. Blokhutten en tuinhuizen van douglas hout Naast vuren en eiken leveren wij tevens douglas. Douglas heeft duurzaamheidsklasse en heeft onbehandeld in een buiten toepassing een verwachte levensduur van tot jaar. Ons assortiment bestaat o. In de meeste gevallen waren het standaard modellen die doorgaans als berging of dierenverblijf werden gebruikt.


Maar in de loop der jaren kwam er een groeiende vraag naar luxere buitenverblijven. De behoefte om vaker te ontspannen in eigen tuin nam toe. Kom dan vooral naar onze showroom in Zwanenburg… Daar vindt u Europa’s grootste collectie van veranda’s op ware grootte! Variërend van klein tot groot tuinhuis en met een dikke of dunnere wanddikte.


Alle tuinhuizen , blokhutten en chalets van Blokhutwereld zijn gemaakt van vuren hout en gaan bij goed onderhoud jaren lang mee. U kunt dus jarenlang en zorgeloos genieten van uw tuinhuisje. Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland.

Breedste assortiment tuinhuizen , snelle levering in NL. Ruim assortiment mooie tuinhuizen. Tuinhuisjes bij Mholf koopt u in alle soorten en maten. Omdat Douglas hout één van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa is, komt er steeds meer vraag naar het Douglas tuinhuis. Douglas hout heeft een warme uitstraling en een mooie kleur en structuur, maar is ook stoer door de grove nerf.


Als je het een beetje slim aanpakt, kan het de traditionele uitbouw vervangen en dus ruimte bieden voor bijvoorbeeld een logeerkamer of een kantoor aan huis. Niet iedereen heeft een tuin die aan een meer grenst, maar we weten zeker dat dit mooie tuinhuis in iedere tuin past. Je zult het haast niet geloven, maar dit tuinhuis kun je helemaal zelf bouwen. De instructies vind je hier. Met Monaco Compact haalt u een klassevol opbergelement in uw tuin.


De combinatie van kwalitatief hout en een mooie glaspartij vormt een pittige materialenmix die dit ruime, kloeke tuinhuis met glans vorm en karakter geeft. Mooie tuinhuizen met lessenaarsdak, compleet met dakleer. Een lessenaarsdak is een schuin dak dat aan de voorkant van de blokhut of tuinhuis hoog begint en naar de achterkant toe iets afloopt.


Aan de achterkant kan desgewenst een goot geplaatst worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts