woensdag 28 augustus 2019

Overkapping prieel

Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Naast een uitgebreide instructie die bij het prieel wordt gelever vindt u op deze site ook montagevideo’s. Indien gewenst kunnen wij ook de volledige montage voor u verzorgen. Tegen een vooraf overlegde meerprijs bouwen wij het prieel professioneel voor u op.


Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Het prieel is in feite een overkapping die losstaat van de gevel (zoals de pergola), maar het is wel een overkapping die volledig overdekt is (zoals de terrasoverkapping). Uw prieel wordt geleverd als eenvoudig te monteren bouwpakket. Mocht u behoefte hebben aan een gedegen advies over de aanschaf van uw nieuwe prieel , neemt u dan even contact op met onze klantenservice. Doeken worden bij sommige types overkappingen ook gebruikt.


Voornamelijk bij de zonneschermen en de terrasoverkapping is dit het geval. Naast de materialen zijn er natuurlijk ook types overkappingen.

De meest bekende overkappingen zijn de veranda, terrasoverkapping, het prieel , de pergola en het zonnescherm. Een compleet assortiment Tuinhuisjes, Prieelen , Vrijstaande overkappingen , Blokhutten, Douglashout en Vlonderplanken. Bekijk Direct ons veelzijdige aanbod!


Houten prieel voor uw tuin. Ook al heeft iedereen verschillende wensen als het aankomt op de tuin, een prieel wordt bijna altijd gewaardeerd. Extra beschutting in de tuin kan verschillende uitwerkingen en toepassingen hebben. Hoe mooi de tuin ook is en hoe fijn het er ook vertoeven is, er is altijd ruimte voor verbetering.


Met een prieel van Fonteyn voorziet u uw tuin in een handomdraai van een gezellige hoek waar u tijdens warme zomerdagen heerlijk kunt wegdommelen in de koele schaduw. Door het open latwerk kunt u uw prieel aankleden met de meest prachtige bloemen en planten voor een romantische touch. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten.


Tuinoverkappingen vanaf € 75- ! Het hebben van een prieel kent vele voordelen. We bespraken al eerder de pergola en de terrasoverkapping en in feite is een prieel wederom hetzelfde als voorgaande overkappingen. Niet alleen is een open houten tuinhuisje een zeer sfeervolle toevoeging voor in je tuin, ook ben je in een prieel beschermd tegen de diverse weersomstandigheden. Schrijf in voor de nieuwsbrief. Prieel Prieel van douglas hout kopen als bouwpakket of zelf een houten overkapping bouwen met ons douglas tuinhout.


Een prieel is een houten overkapping in uw tuin. Bij ons kunt u houten priëlen kopen in vele maten en uitvoeringen. Er zijn priëlen verkrijgbaar in onbehandeld vurenhout, geïmpregneerd grenen en douglas hout.

Kant en klare houten overkappingen. Onlinetuinhout beschikt over een ruim assortiment kant en klare houten overkappingen , priëlen en paviljoens. Om meer te genieten van het uitzicht in uw tuin raden wij aan om te kiezen voor een paviljoen of prieel. Uiteraard bieden wij ook mooie accessoires voor overkappingen , zoals hekwerk, staanders en een daktrim.


Eventuele extra’s voor het monteren van uw tuinoverkapping (zoals paalhouders, extra wanden, enzovoorts) zijn ook allemaal bij ons te bestellen. Onze overkappingen worden geleverd als eenvoudig te monteren bouwpakket. Een plek waar u het hele jaar door, bij regen droog en bij felle zon, in de schaduw kunt zitten?


Overkapping , sterk in maatwerk. Uw woonkamer wordt groter door zo'n overkapping. Een overkapping met of zonder, glazen schuifpanelen, zorgt voor een verlengstuk van uw huis.


Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak. Tevens leveren wij deze bouwpakket overkappingen met of zonder berging. Wij leveren overal in de Benelux kant en klare overkappingen van voordelig Geïmpregneerd vurenhout of luxe Lariks Douglas hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts