vrijdag 9 augustus 2019

Serre zelfbouw

Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Haal de beste tickets nu bij ons, zodat je straks kan ontspannen en genieten.


Eenvoudig annuleren tot uur voor je boeking - no questions asked. Hoewel het de nodige kennis en handigheid vraagt, kiezen veel mensen ervoor om hun serre zelf te bouwen.

De voornaamste reden daarvoor is besparen op de kosten. Maar wat zijn de mogelijkheden bij een zelfbouwserre, waar moet je op letten en is het wel een goed idee om zelf aan de slag te gaan? Je ontdekt het in dit artikel.


Een serre zelf maken met het zelfbouw pakket van RnW Veranda’s. Maak een ruimte waar u kunt genieten van de tuin en een goed boek, maar ook waar u diners kunt houden met vrienden of familie. Wist u dat een serre ook meerwaarde aan het huis.


Er zijn ook zelfbouw oplossingen wanneer u een serre gebouwd wilt hebben in uw tuin. Vanzelfsprekend zijn de kosten hiervoor een stuk lager en dat kan dus erg interessant zijn voor de handige doe het zelver.

Een duurzame serre is te allen tijde proper. Zo voorkom je infecties en blijven je groenten gezond. Een goed onderhouden serre gaat ook langer mee. Plan dus regelmatig een schoonmaakbeurt: was de ruiten, vervang beschadigde ramen en reinig de kweektafels. We wensen je alvast veel succes bij het plaatsen van je serre.


De prijs van een serre is afhankelijk van diverse factoren. Je kan bijvoorbeeld gaan voor een simpele, basic serre of juist een luxe serre laten plaatsen. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende materialen, afmetingen en extra opties. Hierboven vind je de serre prijzen per mvoor een indicatie van de kosten. Ik haal mijn investering er dus sowieso uit en ik kan nog jarenlang genieten van een prachtige serre ook.


Maar wat je ook doet, een serre is een toevoeging voor ieder huis! Hoeveel kost dat, een serre maken? De kosten voor een serre zijn voor ieder huis anders. Deze serre biedt genoeg ruimte om gezellig met vrienden of familie aan tafel te dineren.


Het laten plaatsen van een prefab serre van gemiddelde grootte kost gemiddeld € 13. Grote prefab serre Een riante prefab serre van mzorgt voor een compleet nieuwe leefruimte aan je woning.

Wist u tevens dat met een serre de waarde van uw woning stijgt? Investeren in een serre is dan ook zeker de moeite waard. De glazen serres van Tuinmaximaal zijn voordelig geprijsd en van hoge kwaliteit.


Aluminium serre Behalve een houten serre , kun je ook kiezen voor een serre van aluminium. Dit ziet er erg strak uit en past vooral goed bij een modern huis. Waar je wel rekening mee moet houden is dat je de serre nog extra moet isoleren, omdat het aluminium niet voor voldoende isolatie zorgt. Hier kunnen extra kosten bij komen kijken.


Reis zonder zorgen met GetYourGuide! Met klantenservice, altijd en overal. Maak in deze rustige periode een jaarplanning op voor de tuin en moestuin. Geniet van mooie planten- en zaadcatalogussen en bestel tijdig wat je nodig hebt.


Je kunt een zelfbouw terrasoverkapping dus vinden in allerlei soorten en maten en de keuze die je maakt hangt af van je doe-het-zelf ervaring, je budget en je persoonlijke smaak. Daarom kan het nooit kwaad om een prijsvergelijking te maken. Door een serre aanbouw geniet je meer en voeg je veel meerwaarde aan je woning toe. Bekijk de serre prijzen voor kopen en stappenplan voor maken van de lichte m². Door het aanbouwen van een serre realiseer je fijne en waardevolle m² woonruimte.


Bij Hubo hebben we een ruim assortiment serres , zowel voor kleine als grote tuinen: miniserres, koude kassen, grote glazen serres , tunnelserres en nog veel meer. Serre kopen voor jouw tuin of terras? Zowel de beginnende moestuinier als de ervaren groentenkweker vindt hier de gewenste serre. Zelfbouw lichtstraat op maat. Glas voor het glazen dak klemprofiel voor serre midden.


Voor enkel glas past u volgens de wetgeving gelaagd veiligheidsglas toe. Zelf voordelig een lichtstraat maken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts