maandag 19 augustus 2019

Campingaz 3 series classic lbs

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Het grootste Outdoor assortiment van Nederland. Dé kampeerwinkel van Nederland.


Met deze krachtige gezinsbarbecue kunt u buiten optimaal genieten. Een uitgebreide buitenkeuken voor de hele familie. Sauzen en bijgerechten bereid je eenvoudig op de zijbrander.


RVS Brander gas barbecue met elektrische ontsteking. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Series Classic LS Plus INT. Met één druk op de knop komt er een klein, elektrisch vonkje vrij waarmee de branders aangaan. Karakteristiek voor deze barbecue is de grote prestatie die de roestvrijstalen buisvormige branders samen met een groot geëmailleerd kookoppervlak bieden voor het perfect bereiden van een willekeurig assortiment aan verse maaltijden.


De barbecue valt op dankzij de twee inklapbare houten werktafels. Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen. Coolblue: alles voor een glimlach.


Met deze barbecue geniet je met de hele familie van gegrilde gerechten. Gratis verzending vanaf € 50. Ruim aanbod Campingaz producten uit voorraad leverbaar.


Of je deze Campingaz nu barbecue of een buitenkeuken noemt, who cares? Feit is dat je de lekkerste maaltijden bereidt, terwijl je met familie en vrienden in de tuin zit. This video is unavailable.


My Affordable Patio Project! DIY Pompeii Wood Fired Pizza Oven, Gazebo, and More! De Campingaz Culinary Modulary System biedt een degelijke grill die de diversiteit aan kookmogelijkheden nog verder optimaliseert.


De series classic barbecues zijn grote, krachtige barbecues. De Campingaz series classic LBS barbecue is een stijlvolle barbecue met roestvrijstalen, krachtige branders. Het grote kookoppervlak zorgt voor veel barbecueplezier.


Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Barbecue van Campingaz te kopen. Lekker weer, familie op bezoek, het enige wat nog mist voor een perfecte zomerdag is de barbecue. Deze top barbecue beschikt vanaf het moment dat je hem wilt aanzetten tot de schoonmaak over alle luxe. Het warmhoudrek helpt je om alles op de gewenste temperatuur te houden.


Campingaz 3 series classic lbs

De zijbrander is zeer geschikt voor het bereiden, en warm houden, van sauzen of voor stoofpotjes. De uitgebreide buitenkeuken heeft een grillrooster, warmhoudrooster, planchaplaat en een extra kookplaat voor bijvoorbeeld sausjes. Daarnaast heeft de barbecue een zijbrander van kilowatt voor het bereiden van sauzen en bijgerechten.


Kijk ook eens naar onze sterk afgeprijsde Campingaz accessoires. Er gaat niets boven gezellig buiten eten. Met drie fijn instelbare roestvrij stalen branders hebt u de hele tijd door een hoog, gelijkmatig vuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts