woensdag 7 augustus 2019

Tuinhuis met zijluifel

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Wilt u een nieuwe tuinhuis? Wij realiseren uw droom tuinhuis! U krijgt garantie op de producten die u bij ons koopt.


Met achterwand Filter producten.

Blokhutten en tuinhuizen met luifel. Onze blokhut met zijluifel combineert een gesloten ruimte met een open terras. Ideaal als strandhuis of als tuinhuis in uw tuin.


De binnenruimte kunt u gebruiken als opslagruimte, maar kunt u tevens inrichten als twee woonkamer, hobbykamer of thuiskantoor. Dat kan met deze mooie In. Met een totaal oppervlakte van 2vierkante meter, beschikt u over een zee van ruimte!


De groene impregnatie waarmee dit model behandeld is, is de standaard uitvoering waarin dit model geleverd wordt. Als u geïnteresseerd bent in een eventuele baan of als stagiair op zoek bent naar praktische ervaring, contact ons dan via onderstaande link. Met een tuinhuis met veranda krijgt u een vakantiegevoel in eigen tuin!

U heeft een heerlijke plek om te genieten van uw eigen tuin, zonder dat u last heeft van de invloeden van het weer. In de ochtend ontbijt u gezellig met de hele familie op de veranda. Dit tuinhuis met de naam Ove is ideaal voor het opbergen van uw tuingereedschap of fietsen en voor het plaatsen van een loungeset onder de overkapping. Steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuis met overkapping met plat dak. Tuinhuis met plat dak en overkapping.


Een plat dak is goedkoper dan een punt dak. Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! Dé goedkoopste tuinhuis Op=Op Beste kwaliteit en scherpe prijzen.


Het dichte gedeelte is 300x300cm en de zijluifel is 300x300cm. Nokhoogte is circa 275cm en wandhoogte circa 220cm. In de voorzijde van de blokhut zit een dubbele deur wat standaard wordt geleverd met glasset en hang- en sluitwerk. De doorloophoogte is circa 178cm. Vraag vrijblijvend een offerte aan € 2. De Winterkoning is standaard voorzien van enkele loopdeur en vast raam.


Inclusief montage en fundering! Staat de door u gewenste maat er niet bij? Het uitzetraam kan in zowel de linker-als rechterzijwand worden geplaatst.


Montage kunnen wij ook voor u verzorgen Gespreid betalen!

Een luifel is gemakkelijk te plaatsen als extensie van uw blokhut of tuinhuis. Een complete blokhut aanbouw kan ook nog gecombineerd worden met een luifel voor zowel beschutte berging als houtopslag. Neem contact met ons op voor vragen over uw beoogde blokhut of tuinhuis. De meeste tuinhuizen met luifel in ons assortiment zijn voorzien van een voorluifel. Het voordeel van een zijluifel.


Naast de tuinhuizen met voorluifel hebben wij ook een aantal tuinhuizen met een zijluifel. In ons assortiment houten tuinhuisjes met luifel vindt u ongetwijfeld een exemplaar dat in alle opzichten aan uw wensen voldoet. Ons assortiment tuinhuisjes met luifel Onze houten tuinhuisjes met luifel zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en maten, met een luifel aan de voorkant of aan de zijkant van het tuinhuisje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts