maandag 19 augustus 2019

Weber kolenbak

Specialistisch advies nodig? Grooste keuze barbecue accessoires. Kies uit 2producten vanaf € 50. Laat je inspireren door ons grote aanbod Weber. Jij bepaalt hoe je betaalt.

Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Bereid je voor op ongeëvenaard barbecueën, van Chicago-style pizza’s en vegetarische chili tot garnalenrolletjes met bacon. Met meer dan 2recepten en geïllustreerde, stapsgewijze instructies onthult Weber ’s Klassiekers alle geheime krachten van jouw barbecue. Wanneer u doorgaat met het bezoeken van onze site zonder uw cookie-instellingen te wijzigen, accepteert u gebruik van cookies zodat wij uw route kunnen traceren.


Welcome back to the roots of American Style BBQ!

We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika. De Weber compact past prima op elk balkon. Deze houtskoolbarbecue is gebaseerd op Amerikaans ontwerp. De ronde deksel zorgt ervoor dat de hitte gelijkmatig wordt verdeeld voor het beste resultaat. De speciale handgrepen zijn hittebestendig en gemaakt van weerbestendig thermoplastisch materiaal, dat jarenlang meegaat.


Wie wil er nu niet het allerbeste wat ook nog een enorm gemak is. De weber gas bbq is makkelijk te onderhouden, heeft geen last van kolenbak die je keer op keer moet verschonen etcetera. Weet je niet zeker welke weber gas bbq geschikt is voor jou?


Kom dan langs in één van onze vestigingen en laat je informeren door ons. Weber barbecues zijn er in diverse soorten en maten. Met de Weber gasbarbecue maakt u de lekkerste gerechten, daarnaast is deze barbecue heel gebruiksvriendelijk. Een van de soorten is de gasbarbecue. De gasbarbecue van Weber is makkelijk te onderhouden en heeft bijvoorbeeld geen kolenbak die je keer op keer zou moeten verschonen.


Gas, houtskool of elektrisch?

Weber heeft een antwoord voor elk verlangen. Barbecueën is meer dan wat op het grillrooster ligt – het is een levensstijl. We hebben alle overgebleven kolen en rookhout in de kolenbak naar rechts geduwd om plaats te maken voor nieuwe houtskool. Of u nu een échte barbecueliefhebbber bent, voor het eerst barbecuet of de overgang maakt van houtskool naar gas, wij hebben het voor u. De as van de vorige keer zit inmiddels in de pot onder de ketel.


We plaatsen eerst wat rookhout in de kolenbak. Deze keer gebruiken we wat stukjes snoeihout en een paar brokken appelhout. De snelste manier om uw barbecuevaardigheden naar een hoger niveau te tillen is het experimenteren met accessoires. Het enige wat uw nodig heeft zijn de juiste accessoires om uw achtertuin om te toveren tot een volledige buitenkeuken.


Op een Weber , of soortgelijke barbecue, is het handig om aan de buitenkant op de aspan met een merkstift te markeren op welke stand van de schuif het ventilatiegat staat. BBQ emmer met stalen handvat op 3pootjes-glans poedercoating. Het rooster is verchroomd en heeft een diameter. Deze Boretti Carbone is de ideale barbecue voor houtskool liefhebbers. Uniek bij deze barbecue is de kolenbak , deze is met een handige hendel in hoogte te verstellen.


In combinatie met de luchtschuiven kan continu de temperatuur aanpassen aan het gerecht dat u bereidt. De houtskoolbarbecue beschikt over een stabiel frame met poten. Het verchroomde bovenrooster heeft een grilloppervlak van bij centimeter.


Genoeg plek om voor personen te grillen. De briketten plaats je eenvoudig op het. Ook voor de Weber Compact Kettle geldt dat er voldoende uitbreidingsmogelijkheden zijn. Zo kun je een pizzasteen op het rooster leggen, of natuurlijk de bijbehorende tangen van Weber kopen. De barbecue zelf is recht toe, recht aan.


Dit betekent dat je het middenstuk uit het rooster haalt en hierin Weber GBS accessories (niet meegeleverd) plaatst, zoals een wokpan. Uniek aan de Carbone is de verstelbare kolenbak. Door aan de hendel te draaien is de bak met houtskool of briketten makkelijk naar boven of beneden te brengen, voor mee of minder warmte. Vooraf, achteraf of gespreid. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Schud de houders stevig heen en weer als de briketten afgekoeld zijn. Weber Brikettenhouders (per stuks) alleen voor 57cm. De as valt er dan af, en de rest van de briketten kunnen opnieuw gebruikt worden. Neem hem mee naar het strand of naar een gezellige picknick en geniet van het knetteren van de houtskool.


Hij is gemaakt van de lichtste materialen zodat hij weinig ruimte inneemt maar toch zeer stabiel is door het onderstel met poten. Mijn weber heeft ook de kolenrekjes, maar als ik dan wil switchen om de sear grate te gebruiken, kan ik de kolen nu niet opnieuw plaatsen. Benieuwd of voor deze accessoire ook een Ikea hack bestaat of iets anders goedkoop. Onmisbare barbecue accessoires Goede barbecue accessoires zijn onmisbaar.


Ipv euro voor dun stukje staal. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Weber.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts