vrijdag 16 augustus 2019

Tuindouche gardena

Tuindouche gardena

Bekijk Direct Ons Complete Aanbod! Kies uit producten vanaf € 395. Scherp geprijsde tuindouches in verschillende typen. Buiten douchen kan zo leuk zijn! Er is keuze uit twee verschillende straalvormen: een zachte, brede douchestraal of een fijne verstelbare sproeinevel voor een zeer speciale verfrissing.


Tuindouche gardena

De grote douchekop met brede straal maakt douchen in de tuin net zo fijn als in de badkamer. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Controleer je e-mail adres. Onze buitendouches zijn altijd scherp geprijsd. Er zijn twee verschillende sproeistralen: zachte en brede douchestraal of een fijne sproeinevel.


De hoogte van de sproeikop is makkelijk te verstellen door de knop aan de stang. Zo kunt u deze bijvoorbeeld voor uw stacaravan of tent plaatsen, zodat u niet zelf of met uw kinderen naar het washok hoeft te lopen. Dankzij het geïntegreerde koppelstuk is een tuinslang snel aangesloten. De nevelsproeikop zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling.


Tuindouche gardena

Of u nu moet bewateren in de kas of de oprit wilt schoonmaken. Reserveonderdelen zijn leverbaar. Met de spike kan de tuindouche eenvoudig in. Specialistisch advies nodig?


Alle merken tuinslang accessoires. Keuze uit meer dan 4soorten. Bij deze praktische tuindouche trio heb je de keuze uit twee verschillende straalvormen: een zachte, brede douchestraal of een fijne sproeinevel. Het reguleer- en afsluitventiel voor de waterafgifte geeft de gewenste hoeveelheid water door.


Tuindouche gardena

Met spike op iedere plek in de tuin te gebruiken! De douche is door het driepootstatief overal makkelijk te plaatsen. De flexibele en afneembare douchekop, die is aangesloten op een meter lange slang, biedt meer vrijheid voor douchen in de tuin. Je plaatst hem dankzij het handige driepootstatief binnen een mum van tijd en geniet vervolgens van een heerlijke verkoelende straal uit de afneembare en in hoogte verstelbare douchekop. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Een tuindouche is heel eenvoudig aan te sluiten op tuinslang. Door de kraan open te draaien is het mogelijk water uit de douchekop te laten komen en jezelf te wassen. Tuindouche is heel eenvoudig! Ook voor dieren is dit een perfecte uitkomst op een zomerse dag.


Even verkoeling kan nooit kwaad! Na een warme dag is er weinig lekkerder dan een verkwikkende douche. Zeker wanneer deze douche gewoon in je eigen tuin staat. Hiermee staat de douche stabiel op de grond en bovendien kunt u hem op iedere gewenste plek neerzetten. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Uit onze collectie bewatering. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts