dinsdag 27 augustus 2019

Uitklapbare tafel

Professionele Horeca Benodigdheden. Beste Prijs - Snelle Levering! Salontafels al vanaf €299. Vind notenhouten tafel het nu op Kensaq. Lage prijzen en montage mogelijk.


Eten met de hele familie, een borrel met vrienden of spelletjes spelen met het gezin.

Met een uitschuifbare tafel profiteer je van het beste van twee werelden: een grote tafel wanneer je gasten te eten krijgt en een compacte eettafel wanneer je liever wat extra ruimte in de kamer hebt. Uitklapbare tafel met witte onderkant en gestreepte blad. De afmetingen van de uitklaptafel zijn: 195cm breed x 115cm diep x 75cm. Opklapbare of inklapbare tafel kopen bij XXLhoreca.


In de horeca wordt de bredere opklapbare tafel ook veel in gebruik genomen. Dit wordt veel gedaan door cateringbedrijven tijdens feestjes en partijen. Aan de grote opklapbare tafel kan ook gezeten worden door gasten.


Dit wanneer de tafel wordt gebruikt in combinatie met de opklapbare bank.

De meest praktische en stijlvolle uitschuifbare eettafels vind je in onze webshop! Deze uitklapbare tafel is de juiste keuze voor liefhebbers van een romantische woonstijl. De liefdevolle details, zoals de fijne decoratieve groeven en de golvende poten zorgen voor een rococolook a la Lodewijk de XV die dankzij de crèmewitte verf ook weer goed past in een modern interieur met vintage-uitstraling.


Een moderne utiklapbare tafel vormt de basis van uw keukeninterieur. Witte tafel die uitgeklapt kan worden. Gebruikt Ophalen Vijf personen of meer. Een keukentafel is het middelpunt van de ruimte.


Of je nu een klein huishouden hebt, of een groot gezin met veel vrienden over de vloer. Veel van onze eettafels zijn uitschuifbaar zodat je in een handomdraai extra plek voor gasten hebt. Deze uitschuifbare tafel met zijn simpele maar stijlvolle design is zeer praktisch en voegt iets toe aan iedere woning. Deze vakkundig vervaardigde tafel is gemaakt van massief eikenhout, waardoor hij stabiel, stevig en duurzaam is. Hij is met name geschikt voor kamers met beperkte ruimte.


U kunt hem met ingeklapt tafelblad gebruiken als u al. Verfraaien van uw huis met Tafels. Ruim assortiment online bestellen! Degelijke uitklapbare tafel bestaande uit delen.


Deze zijn individueel te gebruiken of makkelijk tot één geheel te maken.

Aan de middelste tafel zit een band met een beugel bevestigd die u kunt vast maken aan de andere tafels. Je bent niet de enige, maar dat betekent niet dat je met het bord op schoot moet eten. Deze salontafel kan veranderen in een eettafel en heeft binnenin en onderaan nog extra opbergruimte. Een klaptafel is erg praktisch, aangezien het gaat om een inklapbare tafel kan je de tafel makkelijk opbergen zonder dat het veel ruimte inneemt.


Een vouwtafel is ook snel op te zetten, dit komt goed uit bij feesten en partijen. Camping tafel online bestellen. Zodra je bestelling binnen is, zorgen wij ervoor dat deze binnen drie tot vijf werkdagen thuisbezorgd wordt. Wil je de camping tafel sneller in huis hebben of wil je ze gewoon liever eerst in het echt zien?


Tafel Abel is een eettafel gemaakt van beukenhout en heeft een modern, Scandinavisch design. Het formaat van de tafel is in een handomdraai aan te passen doordat kanten elk 6cm inklapbaar zijn. Een compacte tafel wanneer u liever wat extra ruimte hebt en een grote tafel wanneer u een etentje wilt geven voor uw familie of vrienden.


Ga voor een kleine vierkante of ronde tafel. Wat ook een goed idee kan zijn, is een uitklapbare tafel. Op die manier kan je de tafel groter maken, als je meer gasten ontvangt.


Sommige uitklapbare tafels kan je zelfs helemaal inklappen, waardoor het minimaal aanwezig is. Ideaal voor een kleine smalle keuken! Om de tafel stevig te laten staan als die opengeklapt is, gebruiken wij handgrepen. Klap eerst de platen open en gebruik een geodriehoek om exact een hoek van graden te krijgen. Zet in de hoek van de tafel twee haakse klossen zoals op de foto.


Markeer de gaten waar de handgrepen komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts