donderdag 15 augustus 2019

Uitschuifbare overkapping terras

Geniet van uw nieuwe terrasoverkapping , snel gebouwd door echte specialisten. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Wilt u meer weten over ons? Zoekt u meer informatie over ons? Benieuwd wat wij al gemaakt hebben?


Opzoek naar onze werkwijze?

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ideale overkapping voor het terras. Onder alle terrasoverkappingen van aluminium zit u droog. Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist. Maar met een vaste overkapping hebt u verder weinig keuze.


Als u lekker wilt zonnen, moet u alsnog ergens anders in de tuin gaan zitten. Onder het glas kan het zomers bovendien onaangenaam heet worden. Onder een uitschuifbare overkapping kun je zelf de keuze maken of je wel of niet in de zon wilt zitten op hetzelfde terras.

Een uitschuifbare overkapping kun je op twee manieren open en dichtschuiven: handmatig of elektrisch. Het spreekt voor zich dat met de hand openschuiven goedkoper is dan elektrisch. Zou u een vaste overkapping of een serre hebben, dan bent u gedoemd op warme zomerdagen onder het glazen dak te zitten. Wij vinden dat u zelf moet kunnen kiezen tussen open lucht en volle zon of schaduw en beschutting. Kies daarom voor een uitschuifbare Buitentrend terrasoverkapping en geniet van outdoor living.


Uitschuifbare overkapping terras. Vertrouw dan op de uitschuifbare overkapping voor uw terras van Kroezon! Bij ons vindt u alleen de allerbeste merken, waaronder Verano en Erhardt. De bediening van de overkapping wordt extra makkelijk gemaakt als u een Somfy buismotor installeert. Het vouwdak is een Pergola terrasoverkapping die uit een uitschuifbaar P. C doek bestaat het uitschuifbare pakket.


Dat zijn natuurlijk keuzes die je tegen elkaar moet gaan afwegen. Daarom raden we aan om raad te vragen aan een vakman via onze offertedienst. Al onze overkappingen worden op maat gemaakt.


Een terrasoverkapping kan wel tot meter diepte en meter breedte overdekken, een flinke oppervlakte. Ook voor luxe verlichting, heaters en winddichte zijkanten levert SunCircle een totaalconcept. De zijkanten bestaan uit onze uit eigen productie afkomstige ritsscreen.

Met een uitschuifbare terrasoverkapping is dit soort ongemak verleden tijd. U schuift gewoon de overkapping over uw terras en kunt lekker blijven zitten! Andere voordelen van een uitschuifbare terrasoverkapping. Met de Greenline, Profiline en Highline bieden wij altijd een passende manier om jouw terras te overkappen.


De terrasoverkappingen worden in de eigen fabriek in Duitsland vervaardigd. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Onze uitschuifbare terrasoverkappingen voorzien van waterdicht Opatex PVC cover werken optimaal thermisch isolerend door de unieke laags structuur.


Kiest u voor een handmatige of elektrische overkapping ? Dat laatste gaat zo snel als een druk op de knop van de meegeleverde afstandsbediening. De motor die de overkapping aanstuurt, is van het kwalitatief hoogwaardige merk Somfy. Het is lastig in te schatten hoeveel jij precies zal betalen voor jouw project, omdat de prijs afhankelijk is van bijvoorbeeld het materiaal dat je gebruikt, de afmetingen, de plaatsingskosten en ook het type overkapping dat je kiest. Vervolgens kun je hier ook nog extra opties aan toevoegen, zoals zonnewering, verlichting en verwarming. Wil je een afdak die je kunt bevestigen aan het huis of liever een robuuste, losstaande overkapping ? Meet de plek waar straks de overkapping moet komen op.


Zo kun je eenvoudig een bouwpakket kiezen met afmetingen die passen bij jouw tuin of terras. Let op: in dit stappenplan laten we zien hoe je een overkapping maakt die je aan je huis monteert. Deze zijn onder andere afhankelijk van het gebruikte materiaal en de grootte ervan. Voor een overkapping van uw terras lopen de prijzen zeer uiteen.


Bovendien zorgen we er altijd voor dat de overkapping perfect op uw woning aansluit. Omwille van het extra comfort kiezen steeds meer mensen voor een overkapping op het terras. Onder een overkapping zit je dan ook droog en ben je goed beschermd tegen de zon.


Zo kan je lekker lang buiten blijven zitten, ook wanneer er een regenbuitje voorbijtrekt. Er worden enkele willekeurige afmetingen opgegeven, grotere of kleinere maten zijn uiteraard mogelijk, Terco doet steeds maatwerk. Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak.


Tevens leveren wij deze bouwpakket overkappingen met of zonder berging. Wij leveren overal in de Benelux kant en klare overkappingen van voordelig Geïmpregneerd vurenhout of luxe Lariks Douglas hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts