donderdag 15 augustus 2019

Waterslang 25 mm

Waterslang 25 mm

Maak gebruik van onze keuzehulp om de juiste te vinden. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Voor zowel zakelijk als particulier. Neem dan contact op met ons op. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Waterslang 25 mm

Ruim assortiment waterslang. Wildkamp helpt u graag verder! Tricoflex Waterslang (25mm x 35mm) - 100m. Hoogwaardige waterslang opgebouwd uit lagen. Voorzien van slijtvaste en UV bestendige buitenwand.


Specificaties Inwendig 25mm Uitwendig 32mm Werkdruk: Bar Min. PRIJS IS PER STREKKENDE METER! Allemaal met metalen binnenspiraal, dus knikvast.


Waterslang 25 mm

Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Rehau Rauspiraflex waterslang mm (1) m. Spiraalgewapende zuigslang, kleur groen transparant met witte spiraal. PVC hoge druk waterslang mm (ID) m. Universele mm waterslang.


De slang is gemaakt van hoogwaardig polyvinyl chloride (pvc) en heeft een maximale. De webshop voor uw Tuinieren. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Waterslang 25 mm

Opzoek naar een tuinslang met de enorme flexibiliteit, soepelhei gebruiksgemak, maar bovenal hoogwaardige kwaliteit? Bij de webshop van Slangenboer. Cortrico Flexibele waterslang - binnenmaat mm - buitenmaat 3mm - wanddikte mm waterslangen zijn flexibel en van hoge kwaliteit. De PVC waterslangen bestaan uit meerdere lagen voorzien van interne versterking om torsie onder druk te voorkomen. Zo is de tuinslang flexibel en wordt knikken voorkomen.


Deze tuinslangen zijn makkelijk oprolbaar met behulp van een haspel. Ook kun je kiezen voor de revolutionaire uitrekbare waterslang die langer wordt wanneer je er gebruik van maakt en inkort wanneer er geen water meer in zit. Wilt u de kruiden in uw kas zeer frequent bewateren?


Dan is een druppelslang ideaal. Voor het schoonspuiten van uw auto is een flexibele waterslang aan te raden omdat u dan soepel rondom uw auto kunt lopen en bent u in het bezit van een balkon of dakterras en wilt u een compacte waterslang ? Kies dan voor een spiraal tuinslang. Toepassing tricoflex pvc waterslang.


Als u op bouwplaatsen kijkt zult u deze tricoflex slang veelvuldig tegenkomen, dat is uiteraard niet voor niets. Door de bijzondere constructie van de slang knikt en tordeert deze bijna niet, wat zeker bij grote lengtes zeer prettig werkt. Dé echte specialist met gratis deskundig advies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts