woensdag 21 augustus 2019

Grandhall elite

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel GrandHall bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 30.

Deze krachtige inbouw barbecue heeft RVS branders met een vermogen van 1kW en daarbij. RVS is een kwalitatief hoogwaardig materiaal dat zich uitstekend leent voor buitenkeukens. Het is makkelijk schoon te maken, gaat jarenlang mee en geeft een moderne touch aan het terras. Grandhall staat voor kwaliteit, design en genieten. Take a look between our barbecues and accessories!


De Elite -serie kenmerkt zich door zijn duurzame, onderhoudsvriendelijke en moderne roestvrijstalen behuizing. Deze inbouw barbecue beschikt over drie branders met een totaal vermogen van 1kW en een sear brander met een vermogen van kW.

Het kookoppervlak biedt meer dan genoeg ruimte voor grote groepen. Je maakt de lekkerste gerechten klaar op de meegeleverde RVS grillroosters en gietijzeren. Deze complete buitenkeuken is voorzien van een sear brander die het vlees op een hoge temperatuur dicht kan schroeien.


Hierdoor blijft het vlees lekker mals en ontstaat een mooi, knapperig korstje. Je grilt en bakt gerechten want je krijgt zowel een grilplaat als een gietijzeren bakplaat. Het merk kent een lange en zeer succesvolle historie op het gebied van buitenfornuizen en buitenkeukens.


GrandHall staat dan ook bekend als een van de grootste gasgrill fabrikanten ter wereld. Met nieuwe, verrassende technologieën weet GrandHall zich jaar in jaar uit steeds weer te onderscheiden. Deze built-in heeft drie krachtige branders, een sear burner én een infrarood brander.


Op het grote grilloppervlak is genoeg plek voor heel veel stukken vlees, vis of groenten. Profiteer van de beste deal! Heb jij de Elite Built-In gekocht? De barbecue is volledig van RVS en beschikt over.


Zeer veel accessoires verkrijgbaar. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

We listen carefully to our customers and always try to lift our barbecues to a higher level. GrandHall Buitenkeuken vind je op fonQ Gratis verzending vanaf €Voor 23:bestel morgen in huis Ook avondbezorging Shop de collectie! The plancha is perfect for grilling meat, fish dishes and vegetables, as the juices remain on the plate.


Deze barbecuehoes van grand hall , is geschikt voor de 4-pits maxim gt en elite gt built-in barbecues. Op de gietijzeren bakplaat kun je je groenten en aardappelen bakken, en je broodjes bak je mee op het warmhoudrek. Ook eieren, pannenkoeken en natuurlijk vlees, kip, vis en schaaldieren zijn geen probleem.


Ook voor ondersteuning en handleiding per. Warmhoudrek Gegalvaniseerde vetopvanglade aan voorzijde. Met deze grasbarbecue kan je diverse gerechten klaarmaken dankzij de twee verschillende grillroosters, de zijbrander en het warmhoudrek.


Er zijn verschillende accessoires leverbaar, denk aan een kiprooster, smokerbox, pizzasteen, hoezen en los te verkrijgen roosters of plancha’s. Allemaal om het u extra makkelijk te maken tijdens het barbecueën.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts