maandag 26 augustus 2019

Keramiek voor in de tuin

Grootste assortiment topmerken. Voor 22:bestel morgen al in huis! Van tuinhout tot sierbestrating! We kunnen deze categorie onderverdelen in geglazuurd en terracotta, een gat in de bodem is meestal een teken dat het om buitenpotterie gaat.


De natuur is mijn inspiratiebron en dat gebruik ik om van klei handgevormde nestpotten voor vogels en andere dieren te maken. Een selectie van wat ik maak staat op deze site, meer artikelen zijn te vinden in mijn winkeltje in Schoorl.

Klik op het logo hieronder voor de nieuwe website! Keramiek voor een natuurvriendelijke inrichting van de tuin. Producten van keramiek zijn er om van te houden.


Ieder item is uniek en heeft een eigen warme, kleurrijke uitstraling. Kijk maar naar de voorbeelden op de site. Wij werken hard aan nog meer mooie beelden voor nog meer sfeer. Heeft u voorkeur voor een beeld in een bepaalde kleur, dan is dat in overleg mogelijk.


In ons eigen atelier maken wij unieke.

De keramische tuintegel is ontwikkeld in een periode waarin weinig binnentegels werden verkocht. Keramische tegels voor de tuin zijn relatief nieuw op de Nederlandse markt. Fabrikanten, zo ook MBI, gingen op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden op andere markten: buitentegels voor in de tuin.


De hagen in onze tuin zijn niet om de erfgrens aan te geven maar om te zorgen voor structuur, overgangen en achtergrond voor de beplanting. In de kleine voortuin en de smalle zij- tuin zijn de strak geschoren Taxushagen zodanig aangeplant dat de overige beplanting hier een los karakter aan kan geven. Ik ben Rita ten Broeke en woon op een mooie locatie aan de voet van de Lemelerberg. Deze natuur is een bron van inspiratie. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Meer artikelen zijn te vinden in mijn winkeltje in Schoorl. Ik gebruik rood (terracotta), zwart en wit bakkende klei.


Alle keramiek maak ik met een mal of vorm ik met de hand. Hierdoor ontstaan er individuele. Spring naar de primaire inhoud. Wel zal er incidenteel een openstelling van de tuin zijn. Steeds meer mensen kiezen voor om keramische tegels in hun tuin omdat keramiek enorm veel voordelen heeft ten opzichte van bijvoorbeeld betonproducten en natuursteen.


Eerst met een werkruimte waarin ik ook mijn werk verkocht. Later werd dit uitgebreid en is een aparte verkoopruimte gekomen.

Ervaar het verschil met NuBuiten! Bekijk alles met keramiek ! Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Waardoor geen één item hetzelfde is. Het wordt gemaakt door Edith van Ekeren in haar eigen atelier in Lepelstraat (gem.


Bergen op Zoom), Noord Brabant. Net als alle keramische materialen zoals servies, sanitair en bouwmaterialen, zijn keramische tegels gemaakt van een mengsel van klei, zand en andere natuurlijke substanties. Niet verrassen gezien het rijtje voordelen dat keramische tegels biedt. WesterHof keramiek en tuin , Oldeberkoop.


De meeste zijn bedoeld voor in de tuin , maar we wagen ons ook aan objecten voor binnen. Kijk voor de agenda op onze facebook pagina, vind ons leuk en blijf op de hoogte. Ben je helemaal hierheen gescrolld om over keramische tuin vogel te lezen?


Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Het meest algemene keramische tuin vogel materiaal is keramiek. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.


Sfeer of rust brengen in de tuin kan door het gebruik van tuinaccessoires gebracht worden. Het plaatsen van bepaalde accenten kan een bijzonder aangename sfeer of rustiek element zijn in een tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts